Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παγκόσμια ημέρα μνημείων έρχεται: Χρόνια πολλά παιδιά! (videos)

Παγκόσμια ημέρα μνημείων έρχεται: Χρόνια πολλά παιδιά! (videos)
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 14:01

Χρόνια πολλά παιδιά! «Πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι»! Έχουν την… τιμητική τους, αυτό το Σαββατοκύριακο, ε; Παγκόσμια ημέρα μνημείων αύριο Κυριακή και... είμαστε μπροστά από τα γεγονότα!

Ντάρμπισιρ, Χάρα, Σπανούλης. Δημιουργοί αγαλμάτων, μνημείων, όπως θέλετε πείτε το. Παγκόσμια ημέρα μνημείων έρχεται και ο Θρύλος… πρέσβης πολιτισμού, το γιορτάζει! Ο Ντάρμπισιρ το 2010, ο Χάρα το 2015, ο Σπανούλης το 2016…

Ο πρώτος «έκλεισε» το σπίτι του ΠΑΟ, ο οποίος ετοιμαζόταν για… φιέστα, απέναντι στον Ολυμπιακό! Τελικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να συνεισφέρει στον πολιτισμό, γεμίζοντας ένα γήπεδο… αγάλματα. Ιδανικό για τους λάτρεις της τέχνης!

Ο δεύτερος… πάγωσε ένα ΟΑΚΑ, γεμάτο Αεκτζήδες, που περίμεναν να λήξει το ματς Κυπέλλου, για να πανηγυρίσουν πρόκριση, επί του Ολυμπιακού… Και όμως. Ο Χάρα κατάφερε, στο φινάλε και έγραψε… μνημειώδη παγωμάρα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού… πέτρωσαν όλοι οι «κιτρινόμαυροι», με την γκολάρα του!

Όσο για τον Kill Bill, τι να πούμε. Ένα τρίποντο. Ένα πρωτάθλημα. Μία εικόνα… μνημείο! Άλλο ένα ΟΑΚΑ (το κλειστό αυτή τη φορά), γεμάτο… αγάλματα! Ιστορικό…

Απολαύστε:

Διαβάστε επίσης