Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος να πιάσει τα γεννητικά του όργανα και στην Primera Division

Έτοιμος να πιάσει τα γεννητικά του όργανα και στην Primera Division
Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 - 12:31

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας προπονητής, ο οποίος δεν έχει πετύχει τίποτα, στην καριέρα του σε επαγγελματικές ομάδες. Μέχρι στιγμής, ο 43χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει δουλέψει, σε επαγγελματικό επίπεδο, μόνο στον… ΠΑΟΚ. Και δεν έχει κατακτήσει τίποτα. Αντιθέτως, ανέλαβε, κατά τη φετινή περίοδο, την ομάδα του στο -1 από τον Ολυμπιακό και την έχει φτάσει στο -22! Μιλάμε για τρομερή πρόοδο. Επίσης, περισσότερο ντόρο έχει σηκώσει μέχρι στιγμής για προκλητικές και κωμικές ταυτόχρονα δηλώσεις, του τύπου οι άλλοι παίζουν φιλικά και εμείς τελικούς, ή για… χειρονομίες και πιάσιμο των γεννητικών του οργάνων!

Φαίνεται πως όλα αυτά… ζήλεψαν οι «ομάδες της Ισπανίας» που φέρονται να έχουν υπό παρακολούθηση, τον Πάμπλο Γκαρσία. Το σαφές και ξεκάθαρο προπονητικό του έργο, αλλά και η δραματική άνοδος της ποιότητας του ποδοσφαίρου που παίζει ο ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν να είναι λόγοι, για τους οποίους ο Γκαρσία θα τραβούσε τα βλέμματα από την Ισπανία. Αλλά τα παραπάνω δεν συμβαίνουν. Στο μεταξύ, ακόμη και οι Παοκτζήδες λένε πως και μία νίκη που πήρε ο Γκαρσία, επί του Ολυμπιακού, την πήρε με πλάνο… Αμπέλ Φερέιρα. Μιλάμε για τόσο προσωπική σφραγίδα του μποξέρ στην ομάδα του Ιβάν…

Κατά τα άλλα, αν αληθεύουν όσα γράφει η As, η Primer Division είναι… έτοιμη να υποδεχθεί τον Πάμπλο Γκαρσία και τις χειρονομίες του. Α! Και τις ατάκες του για το πως η -όποια- ομάδα του θα δίνει τελικούς, την ώρα που Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο κλπ. θα δίνουν… φιλικά!

Διαβάστε επίσης