Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεγάλη η εμπιστοσύνη σε Γιοβάνοβιτς, αν τον πηγαίνουν για μονοετές

Μεγάλη η εμπιστοσύνη σε Γιοβάνοβιτς, αν τον πηγαίνουν για μονοετές
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 13:21

Κωμωδία. Έτσι θα «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό; Με το να κάνουν… μονοετή συμβόλαια στους προπονητές τους; Με το να τους δείχνουν… τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη; Πραγματικά μεγάλη. Είναι σαν να παίρνεις έναν προπονητή και να του λες «μην παραγνωριστούμε κιόλας…». Ένα χρονάκι και καλά είναι…

Έχουν πλάνο εκεί στον Παναθηναϊκό, όραμα. Βλέπουν μπροστά. Πολύ μπροστά. Μέχρι το… επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι που η προπαγάνδα μας λέει ότι ο Αλαφούζος κάνει μονοετές συμβόλαιο, στον Γιοβάνοβιτς.

Κοινώς… μην περιμένουν και πολλά οι οπαδοί τους, από τη νέα ομάδα. Το μονοετές συμβόλαιο είναι ένα σαφές μήνυμα του τύπου «άσε να δούμε πως πάει και… βλέπουμε». Τόσο πολύ φαίνεται να τον πιστεύει τον Γιοβάνοβιτς ο Γιάννης Αλαφούζος. Που του δίνει συμβόλαιο για… έναν χρόνο. Ο Ολυμπιακός στον Χολέμπας, που επέστρεψε και σε προχωρημένη -ποδοσφαιρικά- ηλικία, πιο μεγάλη εμπιστοσύνη έδειξε. Και δείχνει…

Δεν πειράζει, σε καλό δρόμο είναι. Η πλάτη και της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, θα είναι υπέροχη. Αν και από τόσο μακριά που θα τερματίσουν, από την κορυφή, μπορεί και να μην τη διακρίνουν καν. Να τους πούμε εμείς τι θα λέει: Θα λέει «47». Άντε γεια!

Διαβάστε επίσης

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Προς τον Ιούλιο αναμένεται, τώρα, να επιστρέψει ο Ιβάν στη Θεσσαλονίκη. Να επιστρέψει; Με βάση πλέον το Ροστόφ, δεν «επιστρέφει» στη Θεσσαλονίκη. Περαστικός μοιάζει.