Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 12:01

Προς τον Ιούλιο αναμένεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, να επιστρέψει ο Ιβάν στη Θεσσαλονίκη. Να επιστρέψει; Με βάση το Ροστόφ πλέον, δεν «επιστρέφει» στη Θεσσαλονίκη. Περαστικός μοιάζει. Νεότερα ρεπορτάζ γύρω από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ο ιδιοκτήτης τη μία φορά και σύμβουλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ την άλλη φορά, Ιβάν Σαββίδης, αναφέρουν ότι παραμένει εν Ροστόφ. Και πως αντί για τον Ιούνιο (τι μήνα έχουμε τώρα ρε παιδιά;…) που αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, θα το πράξει τον Ιούλιο.

Παράταση στην αγωνία, για τους Παοκτζήδες, οι οποίοι ανησυχούν ιδιαιτέρως, για το πως θα «τρέξουν» όλο αυτό το διάστημα το Πόρτο Καρράς, το Μακεδονία Παλλάς και η Σουρωτή. Α! Και το Open. Δεν ανησυχούν για τον ΠΑΟΚ, γιατί ξέρουν. Με Skype και Zoom και WhatsApp (γκρίζα διαφήμιση κάνουμε, να μας συγχωρέσει το κοινό).

Πάντως έχει πλάκα, να διαβάζεις ότι θα «επιστρέψει» ο Ιβάν στη Θεσσαλονίκη. Λες και εκεί είναι η βάση του. Μέχρι να βρεθεί ξανά στη συμπρωτεύουσα, θα έχει πάψει να είναι αστείο και το αστείο του μετρό. Μπορεί να έχει προλάβει να φτιαχτεί. Αφού ο Ιβάν στη… χάση και στη φέξη τη βλέπει την πόλη, έπρεπε να λένε «θα περάσει και από τη Θεσσαλονίκη μία». Πιο ταιριαστό… Ε;

Πάμε τραγουδάκι ταιριαστό, γιατί μπορεί να περάσει και ο Ιούλιος. Και ο Αύγουστος! Και από Σεπτέμβρη βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης