Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Είναι η εποχή που αρχίζει η ευρωξεφτίλα του ΠΑΟΚ

Είναι η εποχή που αρχίζει η ευρωξεφτίλα του ΠΑΟΚ
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - 16:17

Άρχισαν τα όργανα. Γράφουν ήδη, από τώρα, για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, στο εξωτερικό. Και όχι και πολύ όμορφα, ως συνήθως. Εντάξει, δεν είναι και τίποτα το… τρομερό, μπροστά στις εικόνες με την πιστόλα που έκαναν τον γύρο του κόσμου, το να γράφουν στο εξωτερικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώσει, για έναν παίκτη. Αλλά δεν είναι και… ωραίο. Μειώνεται ο σύλλογος που θέλει να το παίζει μεγάλος, μειώνεται η διοίκηση, που λέει ότι προσπαθεί να φτιάξει ομάδα (πως; Με το να μην πληρώνει;…), μειώνεται και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Αν και ευτυχώς κανείς δεν βάζει στην ίδια μοίρα με δαύτους, τον Ολυμπιακό.

Το θέμα έχει να κάνει, λοιπόν, με τον Μπάμπα. Δεν πληρώνει, λέει το Goal, ο ΠΑΟΚ, για να κρατήσει τον παίκτη. Και πως, άλλωστε; Εντάξει δεν λέμε ότι ο Μπάμπα παίρνει και λίγα στην Τσέλσι, αλλά είναι κομματάκι άκομψο, το να γράφουν για την ομάδα του Ιβάν, ότι… δεν μπορεί. Αν και δεν λένε και ψέματα, απ’ ό,τι φαίνεται. Μάλλον… δεν μπορεί.

Ακριβός ο Μπάμπα, για μια ομάδα που δεν είναι και στα… χάι της, από οικονομικής άποψης. Αλλά κάθε χρόνο τα ίδια. Μια ο Μίσιτς, μια ο Μπάμπα, μια ο Κρμέντσικ. Και πάει λέγοντας…

Μείνετε συντονισμένοι, παράλληλα, με τη μεταγραφική ευρωξεφτίλα, που άρχισε και για φέτος, έρχεται και η αγωνιστική, σε λίγο καιρό. Η συνηθισμένη…

Διαβάστε επίσης

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Προς τον Ιούλιο αναμένεται, τώρα, να επιστρέψει ο Ιβάν στη Θεσσαλονίκη. Να επιστρέψει; Με βάση πλέον το Ροστόφ, δεν «επιστρέφει» στη Θεσσαλονίκη. Περαστικός μοιάζει.