Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κωμωδία με την ΑΕΚ φέτος άρχισε γρήγορα

Η κωμωδία με την ΑΕΚ φέτος άρχισε γρήγορα
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 10:18

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Που λέει και ο σοφός λαός. Απλά με τόσα στραβά και ανάποδα που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ του «επενδυτή», θα περίμενε κανείς λίγη περισσότερη προσοχή και σύνεση, ως προς κάθε κίνηση. Η οποία βγαίνει προς τα έξω και χαρακτηρίζει συνολικά την ομάδα. Η κουβέντα σήμερα γίνεται με αφορμή την υπόθεση Γούτα. Ενός ποδοσφαιριστή που φόρεσε και τα ερυθρόλευκα, προ ετών, αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί και αναζήτησε αλλού τη συνέχεια της καριέρας του.

Πήγαν λοιπόν στην ΑΕΚ και πήραν τον Γούτα και τον διαφήμιζαν, αλλά μάλλον δεν θα πάει προετοιμασία γιατί… δεν υπολογίζεται. Ναι, όπως το διαβάζετε. Προφανώς δεν του κάνει του Μιλόγεβιτς και δεν πρόκειται ούτε στην προετοιμασία να τον πάριε και να τον δει. Άρχισε από νωρίς η κωμωδία στην ΑΕΚ, φέτος.

Το αστείο είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης, που λέει ότι -προφανώς- ο παίκτης θα προσπαθήσει να βρει ομάδα. Και πως αν δεν τα καταφέρει, μπορεί και να πάει προετοιμασία. Τι φταίει και ο Γούτας; Να δοκιμάσει την τύχη του σε μία από τις «δυνάμεις» (ο Θεός να την κάνει…) του ελληνικού ποδοσφαίρου ήθελε… Αφού δεν τα κατάφερε στον Ολυμπιακό, είπε να δοκιμάσει στην ΑΕΚ. Σαφώς πιο χαμηλό το επίπεδο, αλλά δεν ήξερε που θα πέσει και τι θα του τύχει…

Και είναι ακόμα νωρίς… Έχουμε να δούμε κι άλλα, όπως φαίνεται…

Διαβάστε επίσης

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Προς τον Ιούλιο αναμένεται, τώρα, να επιστρέψει ο Ιβάν στη Θεσσαλονίκη. Να επιστρέψει; Με βάση πλέον το Ροστόφ, δεν «επιστρέφει» στη Θεσσαλονίκη. Περαστικός μοιάζει.