Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει μαζί τους ΟΛΗ η Ευρώπη!

Γελάει μαζί τους ΟΛΗ η Ευρώπη!
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 - 11:41

Δεν μπορούν οι άνθρωποι, είναι απλό. Προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό και να δυναμώσουν λιγάκι, για να μη χάσουν και το επόμενο πρωτάθλημα με… 200 βαθμούς διαφορά, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! Το φιάσκο με την υπόθεση Εντσάμ μαρτυρά την ανυπαρξία της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι. Την ανυπαρξία του συλλόγου στην ευρωπαϊκή αγορά. Μαρτυρά το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει… έρμαιο άλλων ομάδων, παικτών και ατζέντηδων και χάνοντας υποθέσεις… «δικές της», μέσα από τα χέρια της!

Επί 10-15 μέρες η ΑΕΚ έβγαζε τόση σιγουριά για την απόκτηση του Εντσάμ και… καθησύχαζε τον κόσμο της. Έδειχνε ότι το… έχει το πράγμα και έβγαζε και βεβαιότητα ότι ο παίκτης είναι «δικός της».

Εδώ που τα λέμε, η ΑΕΚ δεν μπορεί να τελειώσει τη μεταγραφή του Τζαβέλλα, ούτε αυτή δεν έχει ανακοινώσει ακόμα και τα... φίδια ζώνουν εκ νέου τον κόσμο. Μιλάμε για απίστευτη ξενέρα, στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ και αυτή αποτυπώνεται παντού, σε όλα τα social media… Και είναι ακόμα η αρχή… Που να αρχίσουν και τα ματς και να έρθουν και οι 5άρες, από τον Θρύλο…

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του Εντσάμ στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Πιτσαδόρος ο Γκαρσία… (photo)

Πιτσαδόρος ο Γκαρσία… (photo)

Ο υβριστής πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε με ένα κομμάτι πίτσα στο χέρι και είπε ότι στις δύο πίτσες δίνει δώρο… ένα κύπελλο.