Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μύρισε «εξυγίανση» με τον VARίστα του Αγγλία-Δανία!

Μύρισε «εξυγίανση» με τον VARίστα του Αγγλία-Δανία!
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 12:22

Και όμως. Επιβραβεύεται ο VARίστας που έδωσε το πέναλτι υπέρ της Αγγλίας, στον ημιτελικό με τη Δανία. Στη φάση που ο Ραχίμ Στέρλινγκ κατηγορήθηκε για… βουτιά. Ορίστηκε στον τελικό! Θύμισε… «εξυγίανση» το πράγμα, με τους διαιτητές που κάνουν τη μία γκάφα πίσω από την άλλη, να παίρνουν τον ένα ορισμό πίσω από τον άλλο… Έτσι δεν πάει το πράγμα εδώ στο… Ελλαδιστάν της «εξυγίανσης»; Στέλνουν τα μηνύματά τους, οι «αναμορφωτές» του ποδοσφαίρου μας, οι οποίοι ορίζουν ξανά και ξανά, τους ίδιους διαιτητές, που κάθε εβδομάδα τα κάνουν… μαντάρα, στα ματς της Σούπερ Λιγκ.

Για εμάς, εδώ στη χώρα του «εξυγιασμένου» ποδοσφαίρου, τέτοιου είδους ορισμοί δεν είναι και… πρωτόγνωρο φαινόμενο. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές. Επόπτες, διαιτητές, VARίστες, οι οποίοι προκαλούν την κοινή γνώμη, την ποδοσφαιρική κοινότητα στην Ελλάδα, με τις αποφάσεις τους, μπαίνουν στο ψυγείο για… μία αγωνιστική. Και αν… Και εν συνεχεία επανέρχονται δριμύτεροι, με περισσότερες αστείες αποφάσεις, οι οποίες προκαλούν το κοινό ποδοσφαιρικό αίσθημα…

Δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση που ορίστηκε ξανά ο VARίστας που είπε «πέναλτι» στη φάση του Στέρλινγκ. Τα ‘χουμε ζήσει εδώ στην «εξυγίανση» με… χίλιους διαφορετικούς τρόπους.

Διαβάστε επίσης