Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πετάνε» οι «υποψήφιοι δανεικοί στον Βόλο»!

«Πετάνε» οι «υποψήφιοι δανεικοί στον Βόλο»!
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 - 11:05

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το απόγευμα της Παρασκευής, η επίδειξη «μόδας» που διοργάνωσε στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ, με μοναδικό καλεσμένο τον Αχιλλέα Μπέο. Απέναντι στην ομάδα του Αχιλλέα κιόλας (!), η ομάδα του καλού προσωπικού του φίλου, Ιβάν, έκανε μία πρώτης τάξεως επίδειξη των ποδοσφαιριστών που… δυνητικά, θα μπορούσε μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Αχιλλέας να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Και, σίγουρα, όσα είδε ο Αχιλλέας, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, από τους «υποψήφιους δανεικούς» παίκτες του ΠΑΟΚ, προς την ομάδα του, θα τον ικανοποίησαν.

Η ομάδα του Ιβάν νίκησε με 3-1 την ομάδα του Αχιλλέα και οι ποδοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων μπορεί να αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αχιλλέα (με τη μορφή δανεισμού) για φέτος το καλοκαίρι, έδειξαν σε καλή κατάσταση.

Η ίδια η ομάδα του Αχιλλέα, βέβαια, δεν τα πήγε και πολύ καλά, καθώς όπως είπαμε, ηττήθηκε με 3-1. Αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αφού με ορισμένους δανεισμούς από την ομάδα του καλού του φίλου Ιβάν, η ομάδα του Αχιλλέα θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα, για τη φετινή Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει χρόνος ακόμη, δεν υπάρχει βιασύνη…

Διαβάστε επίσης