Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζει πρόταση για Κέιν ο «επενδυτής», αν δεν πάρει Αραούχο!

Ετοιμάζει πρόταση για Κέιν ο «επενδυτής», αν δεν πάρει Αραούχο!
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 - 13:26

Εάν χάσατε τα προηγούμενα επεισόδια (κάθε καλοκαίρι παίζεται και ένα) του σίριαλ ΑΕΚ-Αραούχο, τότε μην ανησυχείτε! Η ομάδα του «επενδυτή» σας έχει καλυμμένους, παίζοντας και φέτος ένα σχετικό επεισόδιο, έτσι για να μην… ξεχνιόμαστε. Και κρατάει και αρκετά, γιατί μετά από τόσα πήγαινε-έλα, με τον συγκεκριμένο παίκτη, δεν υπάρχει «άνεση» να έρθει. Χρειάζεται να… δοθεί «μάχη», από τον «επενδυτή», για να ξαναζεστάνει τη «σούπα Αραούχο» και να τη σερβίρει στον κόσμο της ΑΕΚ.

Πάντως, στην ΑΕΚ έχουν έτοιμη τη λύση, εάν «στραβώσει» του Αραούχο. Η Τότεναμ ζητάει 100 εκ. ευρώ και δύο παίκτες, για να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν. Και αν το επεισόδιο Αραούχο δεν έχει happy end, τότε ο «επενδυτής» θα στραφεί στη λύση του φορ της Τότεναμ! Τι; Όχι; Κι εμείς νομίζαμε ότι στην ΑΕΚ πιστεύουν πως οι σέντερ φορ αρχίζουν και τελειώνουν στον Αραούχο… Σφάλαμε.

Δεν αποκλείεται ο Κέιν όταν ακούσει για ΑΕΚ να προτιμήσει να μείνει στην Τότεναμ. Έτσι δεν λένε τώρα οι Ισπανοί για τον Αραούχο; Ότι προτιμάει να μείνει στη Λας Πάλμας; Μακρύ το επεισόδιο, έχει ακόμα πλοκή. Καθίστε αναπαυτικά…

Διαβάστε επίσης