Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε σενάριο που εμπλέκει πολλά λεφτά «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Κάθε σενάριο που εμπλέκει πολλά λεφτά «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - 15:52

Ακόμη και οι διαψεύσεις χρειάζονται σωστή διαχείριση και κατάλληλο χρόνο. Δεν είναι απλό πράγμα. Όταν πχ. ο Ολυμπιακός συνδέεται με έναν ποδοσφαιριστή και βγαίνει και διαψεύδει, αυτό τον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός ΜΠΟΡΕΙ να τον πάρει κιόλας. Δεν εννοούμε ότι «παίζει» να τον πάρει. Εννοούμε ότι ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Βγαίνει λοιπόν ένα θέμα Ριμπερί, για την ομάδα του επενδυτή. Και βγαίνει και διαψεύδει η ΑΕΚ για Ριμπερί. Λες και πείστηκε κανείς ότι θα ξοδευόταν ο «επενδυτής» και χρειαζόταν και διάψευση… Υπήρξε άραγέ άνθρωπος που πήρε σοβαρά το σενάριο ότι θα έδινε χρήμα ο «επενδυτής» για να φέρει τον Ριμπερί στην Ελλάδα; Τι είναι η ΑΕΚ; Ολυμπιακός; Απλά να τα λέμε και ξεκάθαρα και δεν μας ενδιαφέρει το πως φτιάχνει καθένας την ομάδα του. Εμείς πάλι 5άρες θα ρίχνουμε. Αλλά συζητάμε μεταγραφικά σενάρια και… διαψεύσεις σε… φυσιολογικό πλαίσιο. Όχι… κατά φαντασίαν.

Κάθε σενάριο που εμπλέκει πολλά λεφτά «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», για την ΑΕΚ, εδώ και αρκετά χρόνια. Ο ίδιος ο κόσμος της, οι ίδιοι οι Αεκτζήδες τα λένε ΠΡΩΤΟΙ! Όχι εμείς, οι… κακοί.

Διαβάστε επίσης