Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν έκανε παίκτης του Ολυμπιακού, αυτά που κάνει ο Ουάρντα…

Αν έκανε παίκτης του Ολυμπιακού, αυτά που κάνει ο Ουάρντα…
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 12:14

Άνω-κάτω το θέμα Λουτσέσκου-Ουάρντα-ΠΑΟΚ. Κάνουν σαν… παιδάκια Δημοτικού. Μαλώνουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναψυχραίνονται… Και πάει λέγοντας. Και η προπαγάνδα μας γράφει για… θαυμάσιες μέρες, για τον ΠΑΟΚ, στην Ολλανδία. Με μιάμιση μεταγραφή και με τον Ουάρντα να… πηγαίνει και να έρχεται όπως γουστάρει. Τον Λουτσέσκου να τον διώχνει, να τον συγχωρεί, τον Αιγύπτιο να ξαναφεύγει… Εντάξει, προσωπικό πρόβλημα έχει, λέει και έφυγε για Αίγυπτο. Αλλά κάνει «μπαμ» ότι το πράγμα… δεν κολλάει.

Αν έκανε παίκτης του Ολυμπιακού, αυτά που κάνει ο Ουάρντα… Τι θα διαβάζαμε. Τι θα ακούγαμε στα ερτζιανά των «εξυγιαντών». Τι για… χαμένα αποδυτήρια, τι για «ομάδα άνω-κάτω». Θα «οργίαζε» η προπαγάνδα και θα πήγαινε η κινδυνολογία… σύννεφο! Μπορεί να μιλούσαν μέχρι και για… διάλυση του Ολυμπαικού!

Αλλά δεν ανησυχούμε, θα βάλει τάξη στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής που δεν έχει. Τι να τον κάνεις τον τεχνικό διευθυντή, άλλωστε, όταν έχεις υπεύθυνο μεταγραφών στο Instagram και ιδιοκτήτη-πρόεδρο-σύμβουλο της διοίκησης για διακοπές στο Πόρτο Καρράς; Όλα δουλεύουν… ρολόι!

Διαβάστε επίσης