Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… φαράσι να μην ξεχάσει ο «επενδυτής»

Το… φαράσι να μην ξεχάσει ο «επενδυτής»
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 11:12

Συνεχίζεται η κωμωδία στην ΑΕΚ! Σε υπερθετικό βαθμό, μάλιστα! Με το νέο «ευρωχαστούκι», από τη Βελέζ Μόσταρ αυτή τη φορά, στην κούλα συνεχίζουν να κινούνται σε ρυθμό… βοσνιακό. Και ο «τίγρης»… αγρίεψε. Παίρνει σκούπα, μας λέει πρωινή εφημερίδα, η οποία «ειδικεύεται» σε θέματα ΑΕΚ. Ή έτσι θέλει να λέει, δεν μας πέφτει λόγος… Παίρνει σκούπα, λοιπόν, ο «επενδυτής», για να καθαρίσει… τι; Ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να είναι σίγουρος, μετά από τόσες γκέλες, σε ΟΛΑ τα επίπεδα, η μία πάνω στην άλλη!

Νωρίς το θυμήθηκε, θα πούμε εμείς. Έπρεπε να αφήσει να έρθει και μία ήττα από τον Ιωνικό στη Σούπερ Λιγκ, πρώτη αγωνιστική (εντάξει, το παρακάναμε με την επιστημονική φαντασία) και μετά να πάρει σκούπα. Να διώξει παίκτες και… στελέχη, όπως γράφεται ότι σκέφτεται και συζητά. Το… φαράσι να μην ξεχάσει ε; Και κάνει μισή δουλειά. Η σκούπα μόνο δεν φτάνει… Όπως δεν έφτασαν οι διάφοροι Αραούχο, Βράνιες και λοιποί που έφερε πίσω… μετά Βαΐων και κλάδων, για να δείξει έργο…

Μοναδική η ικανότητα του «επενδυτή» να εμφανίζεται εκτός κλίματος, ακόμη και της ίδιας του της ομάδας… Ακόμη και η παραμικρή συζήτηση για σκούπα… κατόπιν εορτής και μετά τη νέα «ευρωφάπα» που έφαγε η κούλα, είναι όχι απλώς κωμική, αλλά στα όρια του… εμπαιγμού, για τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν πειράζει, θα βγάλουν από Δευτέρα νέα πλάνα από την OPAP Arena με drone και… καθάρισαν!

Διαβάστε επίσης