Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δική μας κανονικότητα: Τρίτη Ρέντη, Τετάρτη Καραϊσκάκη!

Η δική μας κανονικότητα: Τρίτη Ρέντη, Τετάρτη Καραϊσκάκη!
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:53

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ευρώπη και στο βόλεϊ Γυναικών… Τρίτη πάμε «Μελίνα Μερκούρη» και Τετάρτη έχει Ναό! Μία… κανονικότητα, την οποία περιμέναμε πως και πως, για να έχουμε ξανά τη δυνατότητα να ζήσουμε! Ο Θρύλος είναι εδώ! Είναι στην Ευρώπη, όχι μόνο στην μπάλα, ή στο μπάσκετ, αλλά και στο βόλεϊ και στο πόλο και πάει λέγοντας…

Ο Θρύλος είναι εδώ και δίνει στους φιλάθλους του, τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές ευρωπαϊκής τρέλας και να απολαύσουν μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες, σε πολύ δυνατά, ομαδικά αθλήματα, στα οποία ο Σύλλογος διαπρέπει!

Η δική μας κανονικότητα είναι αυτή! Και περιμέναμε πως και πως να τη ζήσουμε ξανά! Να βάλουμε τη φανέλα μας και να πάμε στο «Μελίνα Μερκούρη», για να ζήσουμε από κοντά την ομάδα βόλεϊ (Γυναικών εν προκειμένω) να παίρνει μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και να ωθεί ψηλα, όχι μόνο τον Σύλλογο, αλλά ΟΛΟ τον ελληνικό αθλητισμό!

Τρίτη στις 19:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστερίξ… Τετάρτη στις 18:15 ο Θρύλος υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, στο Καραϊσκάκη, για την τρίτη, εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ! Και εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ έχουμε ξανά τη δυνατότητα να ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τρίτη Ρέντη, με βόλεϊ και Ευρώπη, Τετάρτη Καραϊσκάκη, με μπάλα και Σούπερ Λιγκ! Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης