Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία είναι η διαδρομή σήμερα: Από το Παπαστράτειο, στο ΣΕΦ!

Μία είναι η διαδρομή σήμερα: Από το Παπαστράτειο, στο ΣΕΦ!
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 10:31

Η αρχή στην ευρωπαϊκή βραδιά του Θρύλου γίνεται στο Παπαστράτειο! Εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:15 την Ντιναμό Τιφλίδας, για την πρώτη αγωνιστική του LEN Champions League! Περιττό να πούμε ότι στόχος είναι η νίκη, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να πάει ψηλά στη διοργάνωση!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μοναδική ευκαιρία, να αρχίσει την ευρωπαϊκή του, οπαδική βραδιά, με ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο Παπαστράτειο! Εκεί όπου χτυπάει ακόμη (μέχρι να πάει στο δικό του σπίτι) η καρδιά των υδάτινων αθλημάτων του Ολυμπιακού (πόλο Ανδρών και Γυναικών). Δεν χρειάζεται να το πούμε ότι το κολυμβητήριο πρέπει να… κοχλάζει! Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς κάλεσε τον λαό του Θρύλου στο Παπαστράτειο, για να οδηγήσει μπροστά τους, την ομάδα σε μία νίκη, η οποία ΠΡΕΠΕΙ να έρθει! Και όπως η νίκη πρέπει να έρθει, έτσι και ο κόσμος ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκεί, για να τη γιορτάσει, μαζί με την ομάδα!

Τελειώνει το πόλο, πανηγυρίζουμε, αλλά… δεν τελειώσαμε! Από το Παπαστράτειο φεύγουμε… αέρα για το ΣΕΦ! Εκεί όπου ο μπασκετικός Ολυμπιακός δίνει τη δική του μάχη, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για την Ευρωλίγκα! Έχοντας κάνει το καθήκον μας στο Παπστράτειο… τρελοκομείο, πάμε κατευθείαν στο φαληρικό κλειστό, για να κλείσουμε όπως πρέπει τη βραδιά μας! Με 2/2 σε πόλο Ανδρών και μπάσκετ!

Μία είναι η διαδρομή σήμερα: Από το Παπαστράτειο, στο ΣΕΦ!

Διαβάστε επίσης