Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σωστή ξενάγηση που έπρεπε να κάνει ο Βιεϊρίνια…

Η σωστή ξενάγηση που έπρεπε να κάνει ο Βιεϊρίνια…
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 13:49

Τον ρόλο ξεναγού ανέλαβε να κάνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ που γυρνά η Cosmote TV για τον «δικέφαλο» του βορρά. Και μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ λέει και για την Τούμπα, τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο κλπ..

«Είμαστε στον Λευκό Πύργο, ξεχωριστό αξιοθέατο, εδώ πανηγυρίζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα τρόπαια που παίρνουν», λέει αρχικά. Και στην πραγματικότητα θα έπρεπε να λέει… «εδώ έχουμε πανηγυρίσει… 2-3 φορές όλες κι όλες, αφού τις υπόλοιπες πανηγυρίζει στο Καραϊσκάκη και στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός!»

«Φτάνουμε στην Τούμπα. Εδώ βλέπετε τα τρόπαια και την ιστορία της ομάδας. Πρώτη εντύπωση από το κλαμπ ήταν εντυπωσιακή. Στην πρώτη προπόνηση, ανοιχτή για τον κόσμο, ήμασταν στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου, οι τοίχοι έτρεμαν. Βγήκαμε έξω και 10.000 άνθρωπο ήταν στις εξέδρες», προσθέτει παρακάτω. Και στην πραγματικότητα θα έπρεπε να λέει… «εδώ βλέπετε τα -ελάχιστα- τρόπαια και την ιστορία της ομάδας. Δίπλα μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες από τα πέναλτι που μας έχουν δώσει οι διαιτητές…σωρηδόν, επί ‘εξυγίανσης’, σε μία προσπάθεια να πάρουμε κάναν τίτλο και να φτάσουμε τον… Άρη, λέγοντας ότι κυνηγάμε τον… Ολυμπιακό!».

Ορίστε. Αυτή είναι η σωστή ξενάγηση που πρέπει να κάνει κάποια στιγμή ο Βιεϊρίνια, στον ΠΑΟΚ. Είτε είναι για ντοκιμαντέρ, είτε όχι.

Διαβάστε επίσης