Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πήγαινα στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο για τον Ολυμπιακό!» (video)

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πήγαινα στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο για τον Ολυμπιακό!» (video)
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 11:08

Γνωστός ΓΑΥΡΟΣ ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ένας από ‘μας και η τρέλα του με τον Ολυμπιακό δεν κρύβεται… Δεν έκανε και ποτέ προσπάθεια να την κρύψει ο ίδιος, άλλωστε και γιατί να το κάνει; Μιλώντας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θυμήθηκε τότε που προσπαθούσε να μπει στο γήπεδο, δίχως να έχει χρήματα, για να δει τη μεγάλη του αγάπη…

Αρχικά για τις αναμνήσεις του από τα εκτός έδρας ματς του αγαπημένου του Ολυμπιακού, είπε:

«Μαζευόμασταν σε μια αυλή όταν έπαιζε εκτός ο Ολυμπιακός και είχε ένας ένα ραδιοφωνάκι, το έφερνε και το βάζαμε στη μέση. Καθόμασταν γύρω γύρω και τρώγαμε τα νύχια μας ας πούμε. Όταν έβαζε γκολ ο Ολυμπιακός χαλούσαμε τον κόσμο».

Όσο για τα τυχερά… φοράκια που του εξασφάλιζαν μία θέση στο παλιό Καραϊσκάκη, ανέφερε: «Στα εντός έδρας, μας άφηναν οι γονείς μας γιατί ήταν 2-3 μεγάλα παιδιά κάτι ξαδέρφια κτλπ και πηγαίναμε μαζί τους με τα πόδια από την γειτονιά και πηγαίναμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάποιος από την γειτονιά, είχε βρει κάποιον που μας έδινε κάτι “φοράκια”. Επειδή δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε. Έτσι τα έλεγαν, φοράκια, δεν ξέρω γιατί τα έλεγαν έτσι. Σαν ψευτοεισιτήριο. Σου έδινε κάτι… τα έλεγαν “φοράκια”. Έχει να κάνει με την εφορία τίποτα, δεν ξέρω… και μπαίναμε μέσα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης