Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το φαινόμενο της καρλότας!

Το φαινόμενο της καρλότας!
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 13:49

Ένας δημοσιογράφος με πράσινη και ευαίσθητη καρδιά προδόθηκε από τον μεγάλο του έρωτα τον πρόεδρο της ομάδας της καρδιάς του ο οποίος αφού τον εκμεταλλεύτηκε τον πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα.

Από τότε διάλεξε προδομένος και παρατημένος να υπηρετεί για λίγα ρούβλια τον πρώτο τυχόντα.

Τα νεύρα του από την Κυριακή πολλά, ο πόνος του αβάσταχτος! Βλέπετε έχασε κάθε ψευδεπίγραφη ελπίδα από τη στιγμή που η ομάδα της τσέπης έμεινε στο -11 και ένα ακόμα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο είναι καθ’ οδόν για την μεγαλύτερη τροπαιοθήκη της χώρας. Ταυτόχρονα σχεδόν η ομάδα της καρδιάς στον πρώτο τίτλο που κρίθηκε στο μπάσκετ στη μετά… φάρου εποχή έχασε τα… αυγά, τα καλάθια και το Κύπελλο.

Η διάλυση της ομάδας της καρδιάς του τα τελευταία 25 χρόνια σε κάθε επίπεδο από τον μόνιμο επιβήτορα της, του προξένησε μόνιμη και ανήκεστο βλάβη.

Παρά ταύτα ακόμα και τώρα προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να γελάει ουσιαστικά διακωμωδώντας την ίδια του την ύπαρξη!

Η ομάδα της καρδιάς του ΜΙΚΡΥΝΕ και από αιώνια δεύτερη μεταβλήθηκε σε τριφυλλιακό με έδρα την περιοχή των Αμπελοκήπων, ουρίτσα της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μια ομάδα που την γλεντάει εδώ και μια δεκαετία κάθε τιμημένο χωριό της επαρχίας είτε είναι ψαροχώρι είτε ασχολείται με την κτηνοτροφία. Από τον Πανθρακικό στην ανατολή ως τα Γιάννενα στη δύση!

Από την Βέροια στο βορρά μέχρι τον Πλατανιά στην Κρήτη....με μια στάση πάντα στη Λαμία!

Στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή της Καρλότας:

1.Η αυτοκρατορία του Βασιλακοπούλου με κορυφαίους παίκτες τους Ζαβλάνο, Βορεάδη Συμεωνίδη, Τανατζή, Αναστόπουλο και άλλους υπερπαίκτες δεν χρειάστηκε ποτέ τηλέφωνα για να επικοινωνεί με τα γραφεία της ομοσπονδίας του μπάσκετ αφού στεγάζονταν σε διπλανά δωμάτια στο ΟΑΚΑ! Αρκούσε μια φωνή για να γίνει το δικό της σε κάθε επίπεδο Ποιος ξεχνάει τα περίφημα non call που επηρέαζαν αν σφυρίζονταν και όχι αν δεν σφυρίζονταν.

Tα δίποντα που γίνονταν τρίποντα! Την ασύλληπτη προσπάθεια του Γιασικεβίτσιους να μιμηθεί τον Ίκαρο και να βάλει με 500135000 βήματα καλάθι!

Τα κινούμενα σκριν του Μπατίστ που μόνο του κάνανε φάουλ, αυτού που βρέθηκε με χειροπέδες κάτι χρόνια αργότερα....για αδιευκρίνιστο λόγο και αιτία!

Είναι ψέματα και μεγάλη συκοφαντία ότι μόλις ο… αυτοκράτορας αποσύρθηκε η αρμάδα του παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία της euroleague.

Δεν θα είχε ποτέ μια τέτοια τύχη μια πραγματική και πεντακάθαρη σαν βόθρος αυτοκρατορία!

2.Την ίδια στιγμή άλλοι παίκτες κατώτεροι των παραπάνω nbaer όπως ο Γιαννούλης ο Λασμε και ο Ντρου Νικόλας δεν είχαν πρόβλημα με το τι νερό θα πιούνε αφού αυτός που τους το έδινε και αυτός που τους εξέταζε αν ξεδίψασαν ήταν το ίδιο πρόσωπο, ο οποίος λόγω αυτής της ιδιότητας είχε και αυτός το χώρο του στο ΟΑΚΑ!

3.Η… Καρλότα που βγάζει το ψωμί της ιδρώνοντας στα αφιλόξενα κρεβάτια της ακολασίας επειδή παρ’ όλα αυτά έχει το μέτωπο της καθαρό θα ζητούσε με ευχαρίστηση εκτός από το ματς με τον Παπουτσέλη να επαναληφθεί και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την ίδια χρονιά ώστε να βγει τελικά η τόσο αδικημένη ομάδουλα του στην Ευρώπη!

Για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του θα μπορούσε να σφυρίξει ο Σπανέας η έστω να εξαφανιστεί πριν και όχι μετά το παιχνίδι ο σκορερ Κουτσουπιάς.

Στην χειρότερη ο σκόρερ θα μπορούσε να πάει εκεί που παραθερίζει σήμερα και ο γίγαντας επενδυτής του αγροτουρισμού και πρότυπο σερβιτόρου κύριος Καλπαζίδης!

Αν δεν μπορούν να γίνουν όλα αυτά ας επαναληφθεί το ματς με τον λυτρωτή Δούρο που χάρισε στον τριφυλλιακό το ένα από τα δύο πρωταθλήματα του τα τελευταία 25 χρόνια!

Το άλλο του 2010 ήταν πεντακάθαρο σαν μπουγάδα νοικοκυράς.

4. 27 χρόνια έχουν περάσει μα η καρδιά της δεν το έχει ξεπεράσει. Ακόμα στέκεται άσπρη σαν το πανί ξαπλωμένη στο παρκέ του Πρενθιπε Φελίπε στη Σαραγόσα ως άλλος Βράνκοβιτς! Μετά την ήττα του στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό!

Το άγχος του για την ομάδα της ΤΣΣΚΑ πηγάζει από την συμπάθεια που ανέκυψε πολλά χρόνια μετά για την χώρα του αφεντικού του!

5. Επειδη λατρεύει τον αγνό και αμόλυντο πρωταθλητισμό ακόμα περηφανεύεται που ο Ανδριανόπουλος έσωσε την ομάδα του από την. Β Εθνική ενώ αποδεδειγμένα είχε δωροδοκήσει!

Η ιστορία επαναλήφθηκε μετά από χρόνια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που λόγω της αδυναμίας του στο… κορίτσι αυτό και στην ομάδα της την χάρισε για να την βλέπει συχνά και να την ΓΛΕΝΤΑΕΙ!

6. Συγκινητική και η στιγμή που σώθηκε στα χαρτιά και στο άθλημα του βόλεϊ και πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά στο μπάσκετ το 2020.

Δεν τα ήθελε ήταν τυχαίο. Εκμεταλλεύτηκε με βαριά καρδιά την κατάσταση.

7. Να αντικατασταθεί ο Aυγενάκης που το μόνο που έκανε ήταν να σώσει το αφεντικό της τσέπης του και να γυρίσει ο Κοντονής που και ποδόσφαιρο ήξερε ώστε να διαλέξει διαιτητές και επόπτες αλλά αγαπούσε και τα καλαμαράκια αφού τραπέζωνε την Καρλότα και τις… φίλες της! Πραγματικός ανοιχτοχέρης!

8. Λαϊκή απαίτηση να γυρίσει πίσω ο Βασιλακόπουλος. Μόνο με αυτόν στο μπάσκετ νικάει ο καλύτερος! Πριν και μετά από αυτόν το μπάσκετ ήταν όσο βρώμικη είναι η μπάλα το βόλεϊ το πόλο κτλπ…

9.Να γίνει erase στην μνήμη του και να διαγραφούν παίκτες όπως ο Αλεξανδρής που ήταν πάντα «όρθιος» όταν έπαιζε με τη Μπανάθα, ο Ζιοβάνι, ο Λουτσιάνο, ο Γεωργάτος ο Καραπιάλης και ο Τζόρτζεβιτς οι οποίοι άκουσον άκουσον βάζανε γκολ με ψαλιδάκια λομπές, φάουλ από 40 μέτρα και κάνανε τριπλές μοιράζοντας σακούλες σε ανήμπορους ποδοσφαιριστές που στελέχωναν τότε το τριφύλλι και μετά βίας μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους χωρίς να φάνε το χόρτο.

Έτσι ίσως ο ανείπωτος πόνος της ψυχής του που του στιγμάτισε για πάντα την ζωή αποτελέσει παρελθόν και ξεπεραστεί!

10.Να βρεθεί επιτέλους το κλειστό κύκλωμα από τις κάμερες στη Λεωφόρο και να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός με τους κοριούς που βρέθηκαν στα αποδυτήρια στο ματς του Δούρου το 2004!

11.Για το ντέρμπι της ντροπής του 2002 με τον Ευθυμιάδη ένα ευχαριστώ στην πολιτεία που έκανε τα στραβά μάτια και σώθηκε ο ΠΑΟ από την β’ κατηγορία για το ξύλο σε διαιτητές και παίκτες είναι λίγο....πολύ λίγο!

12.Να πάρει πίσω την συγγνώμη της η FIBA ώστε να πάψουν να θεωρούν σε όλη την Γηραιά Ήπειρο το πρωτάθλημα Ευρώπης του 1996 κλεμμένο! Για τον Ολυμπιακό ήταν πεντακάθαρο για αυτό και τον υποδέχτηκε στο ΣΕΦ ρίχνοντας του 35 sic πόντους ηδονής στο κεφάλι! Από τότε η Καρλότα και οι φίλες της το ΣΕΦ το λένε στους ξένους συνθηματικά πάντα εξοχικό για να μην καταλάβουν οι ξένοι ότι εκεί όταν λείπανε οι προστάτες τους φάγανε και τρώνε τα καλύτερα γαμ@... Δικό σας το υπόλοιπο.

Έχουμε και μερικά ακόμα για σένα που τόσο γέλιο μας προσφέρεις!

12+1.Ποιος σε πίκρανε πιο πολύ στην σταδιοδρομία σου; Ο κληρονόμος της φαρμακοβιομηχανίας που σου έγραψε δημόσια αυτό που ήξερε όλη η Ελλάδα;

Ο Αλαφούζος που ήταν το απωθημένο σου και έγινε ο εφιάλτης σου;

Η ο αγαπητικός από τα ξένα που στην δύσκολη εξαφανίστηκε;

14. Πόσο σε πονάει ότι μεγάλωσες με το πότε ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά και από τότε έγινε για πάντα πρωτάθλημα στον Πειραιά!

15. Τι… άλλη δεν έχει δει ένα παιδί 12 χρόνων;

Να σε βοηθήσω γιατί είσαι και χαζούλης. Άλλη ελληνική ομάδα να κερδίζει στο Τσάμπιονς λιγκ πλην του Ολυμπιακού!

Μετά από όλα αυτά αποφάσισες να το… γυρίσεις στον Ερασιτέχνη. Αλλά και πάλι λάθος αποκούμπι επέλεξες και γελοιοποίησε.

Βάζεις στο σημάδι τη συγκεκριμένη διοίκηση, με την οποία το… ταμπλό στους τίτλους της δεκαετίας γράφει 96-5. Σε έχει πονέσει η δουλεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και η αλλαγή της ιστορίας τα τελευταία χρόνια σε όλα τα σπορ! Με τον Θρύλο να κάνει πρωταθλητισμό σε 12 τμήματα να κατακτά ευρωπαϊκά και την ομάδα της καρδιάς σου να επικεντρώνεται σε μόλις 3-4.

Λες και αν πάρεις έναν τίτλο σε κάποιο σπορ, θα… τρέξει κάτι στα γύφτικα. Δεν θα πάρει 10 κούπες ο Ολυμπιακός, θα πάρει 7 ή 8 και εσύ με το ζόρι μία. Ε, «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντονινέ»;

Το κείμενο σου σαν πρασινοφρουρός στο οποίο έγραψες το 2010 ότι θα γελάσετε πολύ με τον Ολυμπιακό την επόμενη δεκαετία, βγήκε το καλύτερο ανέκδοτο της χιλιετίας;

Σε καταξίωσε ως προφήτη;;

Κουράγιο Λαλάκη, είτε απευθυνθείς στον ΟΗΕ είτε στη Χάγη, είτε στο cas, είτε στο ερωτοδικείο, ΠΟΝΟΣ είναι δεν θα περάσει!

Διαβάστε επίσης