Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πογέτ στην Εθνική και Φαντ Σιπ στην ΑΕΚ ή αλλιώς άλλαξ ο κολιές

Πογέτ στην Εθνική και Φαντ Σιπ στην ΑΕΚ ή αλλιώς άλλαξ ο κολιές
Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 14:19

Δύο διαψεύσεις η ΑΕΚ ήδη για Φαν’τ Σιπ. Στην τρίτη… πρόσληψη και ανακοίνωση! Χαχαχα, τι πλάκα έχει η φάση… Τι ωραία που τα περνάμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο «επενδυτής». Πογέτ στην Εθνική και Φαν’τ Σιπ στην ΑΕΚ ή αλλιώς άλλαξ’ ο κολιές, που λέει και το γνωστό ελληνικό cult άσμα, το οποίο αναδεικνύει τα διάφορα… πέρα-δώθε.

Ξέρει ο Φαν’τ Σιπ και από Μάνταλους. Ξέρει και από Ρότες. Ξέρει και από Μήτογλου κλπ. Εκείνος τους ανέδειξε, παίρνοντας τους στην Εθνική Ελλάδας και βγάζοντάς τους στη «βιτρίνα» να τους δει ο κόσμος, μετά από… ένα ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αν γίνει, θα έχουν σίγουρα αγαστή συνεργασία ο Πογέτ και ο Φαν’τ Σιπ. Θα μπορούν να μοιράζονται και γραφεία, σε Άγιο Κοσμά, Σπάτα, Μαρούσι και Πάρκο Γουδή… Τι πλάκα έχει η φάση… Έχουμε δει τόσα και τόσα, αλλά ΠΟΤΕ δεν πλήττουμε, με δαύτους…

Ξαναλέμε. Η ΑΕΚ… διαψεύδει. Βγήκε ρεπορτάζ και κυκλοφορεί γύρω-γύρω, ότι η ομάδα του «επενδυτή» συμφώνησε ήδη, με τον Φαν’τ Σιπ. Μένει να φανεί αν θα έχουμε… αυτό που λέει ο τίτλος τέλος πάντων…

Τα σήματα στα μπουφάν είναι μάλλον… ανάποδα. Θα δούμε. Έχουμε άλλη μια… διάψευση μπροστά μας, για να δούμε αν θα έχουμε πρόσληψη.

Διαβάστε επίσης