Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΑΕΚ διαλύεται και ο Βράνιες σε πάρτι με τραγουδίστριες (photo)

Η ΑΕΚ διαλύεται και ο Βράνιες σε πάρτι με τραγουδίστριες (photo)
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 10:45

Αυτά είναι! Η ΑΕΚ… διαλύεται και ο Βράνιες διασκεδάζει! Η ΑΕΚ βυθίζεται στην εσωστρέφεια και προσπαθεί να κάνει καμιά νίκη, για να σταθεί στα πόδια της και ο Βράνιες… «το καίει» εκτός Ελλάδας! Η ομάδα του «επενδυτή» προσπαθεί να σώσει τη χρονιά παλεύοντας για να βγει στην Ευρώπη, αλλά ο κεντρικός αμυντικός της είχε… παρτάκι.

Συγκεκριμένα, ο Βράνιες εμφανίστηκε σε Instagram stories της τραγουδίστριας Νάντια Γκολούμποβιτς, σε πάρτι στο Βελιγράδι, σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης. Με ωραία παρέα, με μοντέλα, τραγουδίστριες κλπ.. Η Γκολούμποβιτς θυμίζουμε, ήταν στο πάρτι του Βράνιες προ καιρού, τότε που μαζί με οπαδούς αγκαλιά τραγουδούσε συνθήματα κατά του Ολυμπιακού… Ο Βράνιες ήταν τιμωρημένος, δεν έπαιξε με τον Αστέρα Τρίπολης, ματς στο οποίο η ομάδα του έδωσε μάχη για το τρίποντο, ώστε να μην την περάσει ο Άρης. Την ίδια ώρα, ο Βόσνιος ήταν στο Βελιγράδι και γλεντούσε.

Η φωτό είναι από τα Instagram stories της Νάντια Γκολούμποβιτς, στο προφίλ της οποίας υπάρχουν και βίντεο με τον Βράνιες να τραγουδάει…

Διαβάστε επίσης

Ομορφαίνοντας την εξέδρα (photos)

Ομορφαίνοντας την εξέδρα (photos)

Οι Γυναίκες έχουν σήμερα (αλλά και κάθε μέρα) την τιμητική τους. Οι γυναίκες του γηπέδου Καραϊσκάκη, του ΣΕΦ, του Ρέντη, του Παπαστράτειου… λίγο παραπάνω!