Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά το «δέκα Μοντέστο», το «δεν έρχονται τέτοιοι παίκτες στην Ελλάδα»

Μετά το «δέκα Μοντέστο», το «δεν έρχονται τέτοιοι παίκτες στην Ελλάδα»
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - 11:18

Εντάξει, δεν προξενεί καμία έκπληξη πλέον. Με τόσα που έχουμε ακούσει και διαβάσει κατά καιρούς, τι είναι ακόμη ένα… μαργαριτάρι;. Παίρνει η ΑΕΚ έναν Πολωνό διεθνή μέσο και διαβάζουμε ότι είναι παίκτης σαν αυτούς που δεν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να έρθουν στην Ελλάδα… Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής είναι 32 ετών (άρα δεν τον λες και νεανία) και στη δύση της καριέρας του.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός κάνει κάθε χρόνο το ρόστερ του… all star. Και οι «απέναντι» συνεχίζουν τα δικά τους… Αποδεικνύοντας πραγματικά ότι ζουν σε… δικό τους κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Την πραγματικότητα την οποία ξέρουν καλά, αλλά αρνούνται πεισματικά να προβάλουν, αφού αυτή φυσικά δεν τους συμφέρει.

Παίκτες σαν τον Πολωνό διεθνή δεν έρχονται στην Ελλάδα και δεν το… πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ τον φέρνει, αλλά στο μεταξύ ο Ολυμπιακός, εδώ και μια δεκαετία έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεταγραφές ΜΟΝΟ από το πάνω ράφι. Είναι παντελώς άδικο το να μπούμε σε ονοματολογία και δεν θα το κάνουμε. Γιατί θα είναι άδικο για οποιονδήποτε παιχταρά μείνει εκτός αναφοράς, που σίγουρα κάποιοι θα μείνουν. Δεν χρειάζεται κιόλας, μια αναζήτηση στο google να κάνει κανείς, τα βρίσκει μπροστά του… Μια επίσκεψη στο Transfermarkt αρκεί… Για να πειστεί για την… κωμωδία των απέναντι.

Αλλά ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο παίρνει παίκτες από προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παίκτες με καλό όνομα, παίκτες με ποιότητα και αξία. Και παρόλα αυτά, οι «απέναντι» μας λένε ότι τέτοιοι παίκτες, σαν αυτόν που φέρνει τώρα η ΑΕΚ, δεν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να έρθουν…

Να μας συγχωρείτε, αλλά εμάς αυτό μας κάνει λίγο σαν το… «δέκα Μοντέστο» , ένα πράμα… Σε αυτή την κατηγορία το κατατάσσουμε… Σαφές; Σαφές…

Διαβάστε επίσης