Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σσσσσσς! Μιλάνε ο Ραζβάν και η παραμύθα τώρα

Σσσσσσς! Μιλάνε ο Ραζβάν και η παραμύθα τώρα
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 16:13

Όταν μιλάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οφείλουν άπαντες να σιωπούν. Οφείλουν να κλείνουν τα αυτιά τους το στόμα τους και να παρακολουθούν… ευλαβικά αυτά τα οποία έχει να πει. Αυτά τα οποία σκέφτεται… Προσοχή. Δεν επιτρέπονται αντιρρήσεις. Δεν επιτρέπονται αμφιβολίες. Δεν επιτρέπεται αμφισβήτηση… Ό,τι πει ο Ραζβάν είναι… νόμος. Σαν κάτι νόμους που ψηφίζονται για κάτι υποβιβασμούς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τα λέει ο Ραζβάν, τα καταγράφει η παραμύθα σε φόντο πορτοκαλί και ασπρόμαυρο (το δεύτερο κατά βάση, αλλά όχι μόνο… Και πράσινο και κιτρινόμαυρο και όπου φυσάει… κάθε φορά) και άπαντες οφείλουν να βάλουν τα κατάλληλα γυαλιά, για να τα δουν… όπως πρέπει. Όπως τους τα ταΐζουν δηλαδή. Όπως τα λέει ο Ραζβάν και τα γράφει η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) στο διαδίκτυο (και όχι μόνο).

Σσσσσσς! Σιωπή λέμε. Τώρα δεν μιλάμε… Τώρα μιλάνε άλλοι… Μιλάνε ο Ραζβάν και η παραμύθα τώρα. ΜΟΝΟ εκείνοι πρέπει να μιλάνε… Και όταν μιλάει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πρέπει όλοι να δέχονται αμάσητα αυτά που κατεβάζει ο νους του. Όπως και τις «αλήθειες» της παραμύθας. Τους ενοχλεί η κριτική, προτιμούυν… υπάκουα παιδιά.

Ενοχλήθηκαν τα παιδιά επειδή κανείς δεν πήρε σοβαρά τα διάφορα διασκεδαστικά, τα οποία είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την απίστευτη επιτυχία του ενός πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων, επί θητείας του στην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη. Ξέρει εκείνος, τι λέει. «Σύστημα» λέει; «Σύστημα» οφείλουν να… βελάζουν όλοι από κάτω. Έτσι μας λέει η προπαγάνδα. Ότι ο Ραζβάν τα είπε σωστά και ότι όσοι του άσκησαν κριτική, τον... ζηλεύουν και θέλουν το… κακό του. Και τον επικρίνουν γιατί είναι… φερέφωνα του Ολυμπιακού. Φερέφωνα του «συστήματος». Το ότι ο Ραζβάν είπε πως ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, δεν τους απασχόλησε, ας πούμε. Ευαγγέλιο, αυτά που λέει ο Ραζβάν.

Αλλά τι να περιμένεις από εκείνους που αλλοιώνουν από το κόμπλεξ τους το σήμα του Ολυμπιακού και βγάζουν τα τέσσερα αστέρια. Διασκεδαστικοί.

Διαβάστε επίσης