Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι τίτλοι σε γιγαντώνουν, όχι τα χαρισμένα γήπεδα

Οι τίτλοι σε γιγαντώνουν, όχι τα χαρισμένα γήπεδα
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 11:57

Δεν μπλέκουμε ιδιαιτέρως με τα του Βοτανικού, όπως θα έχετε παρατηρήσει. Δεν μας αφορά άμεσα, αφού είτε πηγαίνουμε στη Λεωφόρο να τους νικάμε, είτε στον Βοτανικό, το ίδιο μας κάνει. Θα τον… «εγκαινιάσουμε» και τον Βοτανικό, όπως πρέπει, όταν έρθει η ώρα. Όπως θα «εγκαινιάσουμε» και την οπαπαρίνα, όταν επίσης έρθει η ώρα. Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από έδρες. Όπως έχει πάει και έχει ρίξει τριάρες και τεσσάρες και δίμπαλα σε όλες τις υπάρχουσες έδρες των αντιπάλων του, έτσι θα πάει και θα κάνει το ίδιο και στις νέες, όταν εκείνες φτιαχτούν.

Στεκόμαστε, ωστόσο, στην… καραμέλα με την οποία επιμένουν να… γλυκαίνουν τον κόσμο τους. Επιμένουν στη καραμέλα της δήθεν «γιγάντωσης» με τον Βοτανικό. «Ο μεγαλύτερος σύλλογος σε εγκαταστάσεις και οικονομική αυτοτέλεια», είπε εκ νέου σήμερα ο Τάκης Μαλακατές. Και εκεί σφάλλουν. Εκεί… κάνουν λάθος οικτρό…

Σε γιγαντώνουν οι τίτλοι. Τα εκατομμύρια των οπαδών σου και οι δεκάδες χιλιάδες των μελών σου. Όχι οι νέες εγκαταστάσεις. Δεν αρκούν. Και ο Ολυμπιακός μπήκε στο Καραϊσκάκη το 2004, αλλά έβαζε μέσα σε αυτό ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ… Έριχνε ΧΡΗΜΑ και ρίχνει ακόμη περισσότερο πλέον, τηρουμένων και των αναλογιών, αλλά και της γενικής δυσκολίας στη χώρα. «Γίγαντα» σε κάνουν οι τίτλοι. Και εκεί, ο Παναθηναϊκός είναι «νάνος». Απλά τα πράγματα. «Γίγαντας» είναι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης