Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα; Καλά μπορεί και όχι!

Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα; Καλά μπορεί και όχι!
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 16:15

Φεύγουν από τις στρούγκες και ανοίγει ο δρόμος για να κάνουν όλοι γήπεδα. Μετά τον Παναθηναϊκό, τα μέλη του οποίου ψήφισαν «ναι» (με καμιά 40αριά ψήφους διαφορά) στη διπλή ανάπλαση, σειρά και όλων των υπολοίπων ομάδων «να ανοίξουν τα φτερά τους» και να φτιάξουν εγκαταστάσεις με κρατικό χρήμα!

Στο Βοτανικό λοιπόν κατηφορίζει ο Παναθηναϊκός. Έξι χιλιόμετρα από τα Καμίνια, που είπε και μια «πράσινη» ψυχή στην προχθεσινή ανοιχτή συζήτηση στη Λεωφόρο η οποία θα γκρεμιστεί για να γίνει πάρκο μόλις ολοκληρωθούν οι χορηγούμενες από το κράτος το δήμο Αθηνών και τις τράπεζες, Δημοτικές Εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.

Τι έγραφαν στα πανό τους παλιότερα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού; «Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα» αλλά και «Τη Λεωφόρο δίνουμε με πόνο για το Γουδί για το Γουδί και μόνο».

Τελικά και στον Ελαιώνα θα πάνε, και τη Λεωφόρο (που δεν τους ανήκει) θα δώσουν και στο Γουδί δεν θα μετακομίσουν. Σε όλα μέσα έπεσαν δηλαδή ή μάλλον όχι!

Πλέον μετά τον Παναθηναϊκό, τα μέλη του οποίου ψήφισαν «ναι» στη διπλή ανάπλαση, σειρά και όλων των υπολοίπων ομάδων «να ανοίξουν τα φτερά τους» και να φτιάξουν εγκαταστάσεις με κρατικό χρήμα! Ένα «ναι» το οποίο ήρθε πολύ οριακά, αν και διαβάσαμε μέχρι και για… μεγάλη διαφορά. Πως γίνεται να είναι μεγάλη διαφορά περίπου 45 ψήφοι σε 2.994 στο σύνολο, δεν το ξέρουμε… Δεν μας… βγαίνουν τα μαθηματικά…

Φεύγουν επιτέλους από τις στρούγκες, βέβαια! Επιτέλους θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτή τη θλιβερή εικόνα, στα εντός έδρας (ποια έδρα;…) του Παναθηναϊκού, με τους οπαδούς στα 2 μέτρα να βρίζουν και να φτύνουν τους παίκτες που κάνουν μπάσιμο/σερβίς κλπ. στους αγώνες…

Αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό! Σας ενημερώσαμε από χθες ότι… έρχεται η ώρα να ανοίξει ο δρόμος και για τον Ολυμπιακό, αλλά και όχι μόνο φυσικά, για να… διαβεί ανάλογο μονοπάτι… Το γήπεδο στο οποίο ο Παναθηναϊκός πηγαίνει θα είναι δημοτικό-κρατικό. Ο Παναθηναϊκός θα έχει… χρήση. Χωρίς ενοίκιο, χωρίς τίποτα. Κοινώς… τζάμπα! Σας αναλύσαμε το πρωί τι σημαίνει αυτό, από πλευράς Ολυμπιακού. Και πως και ο ίδιος πλέον θα βγει μπροστά, δυναμικά, για να διεκδικήσει ανάλογη αντιμετώπιση, από την πολιτεία και το κράτος.

Με ζεστό… κρατικό χρήμα, ο Παναθηναϊκός θα δει να χτίζονται οι νέες του εγκαταστάσεις για τις οποίες δεν θα πληρώσει ούτε ευρώ!

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός βεβαίως, ο οποίος βλέπει αυτό το απίστευτο σέρβις προς τον Παναθηναϊκό, να παίρνει σάρκα και οστά… Αλλά και όλες οι ομάδες μπορούν πλέον να πάρουν σειρά και να βάλουν μπροστά, με κρατικά εκατομμύρια επί εκατομμυρίων, να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους, ή να φτιάξουν νέες και να γίνουν έτσι και εκείνες… πιο ανταγωνιστικές.

Όσο για το αν με το «ναι» αυτό τα… μαύρα χρόνια για τα οποία μιλούσαν στον ΠΑΟ δεν έρθουν, θα το δούμε… Γιατί τα «μαύρα χρόνια» δεν έχουν να κάνουν με τις εγκαταστάσεις, αλλά με τη δυναστεία του ΘΡΥΛΟΥ, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Και αυτή (θα) συνεχίζεται. Με ή χωρίς εγκαταστάσεις…

Διαβάστε επίσης