Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να λες ότι έχεις το «κουμάντο» και να «κλαις» που δεν σου φτιάχνουν γήπεδο

Να λες ότι έχεις το «κουμάντο» και να «κλαις» που δεν σου φτιάχνουν γήπεδο
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 11:56

«Δεν με παίζουν τα άλλα παιδιά, μαμά», θα μπορούσαν να είναι οι τίτλοι στα διάφορα κείμενα, τα οποία εδώ και μερικές ημέρες έχουν κατακλύσει τα γνωστά ΜΜΕ που κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Το θέμα; Γηπεδικό.

Ο ΠΑΟΚ, για τον οποίο τα γνωστά φερέφωνα της «ασπρόμαυρης» προπαγάνδας διαρκώς υπερηφανεύονται ότι έχει το «κουμάντο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της… «εξυγίανσης» την οποία έχει… επιβάλει, να… «παραπονιέται» (όχι επισήμως, ή καμιά φορά και… λιγάκι επισήμως) για το ότι… ξέμεινε χωρίς πανηγυρισμούς για νέο γήπεδο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Να λες ότι έχεις το «κουμάντο» και να «κλαις» που δεν σου φτιάχνουν γήπεδο… Ε, όχι, δεν κολλάει… Δεν πάει και πολύ… Καταντάει λιγάκι… κωμικό. Να τα βάζουν οι διάφοροι παπαγάλοι και με την κυβέρνηση, η οποία τους «καθυστερεί». Η ίδια κυβέρνηση που κάποτε νομοθετούσε υπέρ του ΠΑΟΚ σε μια νύχτα, ε; Μην ξεχνιόμαστε…

Έχουν πλάκα οι παραμυθατζήδες γύρω από τον ΠΑΟΚ. Βλέπουν την ΑΕΚ να κάνει γήπεδο, τον Παναθηναϊκό να «βάζει μπροστά» και να πανηγυρίζει και εκείνοι να… «κλαίνε» γιατί «δεν τους παίζουν» στο… παιχνίδι του νέου γηπέδου.

Α, να μην ξεχάσουμε και τη νέα αποθέωση στον Ιβάν, που είναι εδώ, χωρίς να είναι και που έχει ετοιμάσει μια ομάδα, η οποία του χρόνου θα διεκδικήσει πρωτάθλημα. Ναι. Όσο πάει και μειώνει. Από το -25 στο -10 (ή μπορεί και παραπάνω). Πρόοδος.

Διαβάστε επίσης