Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπλοκαρισμένοι από τα social media των ομάδων τους οι γνωστοί βοθρατζήδες

Μπλοκαρισμένοι από τα social media των ομάδων τους οι γνωστοί βοθρατζήδες
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 11:12

Ότι είναι εμπαθείς με τον Ολυμπιακό το ξέρουμε. Ότι είναι σε αποστολή, επίσης το ξέρουμε. Ότι είναι σε απόλυτη σύγχυση, βλέποντας ότι δεν μπορούν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να απειλήσουν τον Ολυμπιακό, το έχουμε καταλάβει πλέον καλά. Δεν το αντέχουν που βλέπουν τον Ολυμπιακό πρώτο και προσπαθούν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο. Ανάμεσα στους φιλάθλους και στους πρωταθλητές Ελλάδας. Εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, για να μην ξεχνιόμαστε…

Φαίνεται ότι οι γνωστοί βοθρατζήδες είναι… μπλοκαρισμένοι από τα social media του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ. Δεν βλέπουν ΠΟΤΕ τι γράφεται εκεί, αλλά βλέπουν ΠΑΝΤΑ και ΠΡΩΤΟΙ τι γράφεται στα social media του Ολυμπιακού.

Όταν οι Παοκτζήδες τα… έχωναν στον Ιβάν Σαββίδη, όταν τον αποκαλούσαν «άφαντο», όταν έλεγαν την ομάδα «παρατημένη», όταν έβριζαν Γιώργο Σαββίδη, Γκαγκάτση και λοιπούς, ήταν… καθημερινή.

Όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περνούσαν γενεές δεκατέσσερις την ομάδα τους, της Διοίκησή της, τον ένα παίκτη, τον άλλο, τον Γιοβάνοβιτς και όλους εκεί, για τη διαφορά-Γκραν Κάνιον από τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα, αλλά και για το γεγονός ότι δεν ξέρουν κατά που πέφτει η Ευρώπη, ήταν… καθημερινή.

Όταν οι Αεκτήζες έβαζαν μπροστά τον «επενδυτή», τον Γιαννίκη, τον Άμραμπατ και τον Τσούμπερ, τον Μάνταλο και τον Τσιντώτα και τα… έχωναν σε Κονέ, Παπαδημητρίου και λοιπούς εκεί στα Σπάτα, για το ότι η ΑΕΚ εμφανίζει εικόνα ομάδας μικρομεσαίας της Σούπερ Λιγκ, ήταν… καθημερινή.

Όταν όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού, χορτασμένος από τίτλους και διακρίσεις, κάνει κριτική στην ομάδα, Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ. Το ίντερνετ δουλεύει… άψογα, καταγράφοντα σχεδόν… ένα προς ένα όλα τα σχόλια και γίνεται ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να δημιουργηθεί ΚΛΙΜΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ στον Ολυμπιακό…

Τα γνωστά… βοθρατζίδικα. Δεν αλλάζει κάτι… Τα μάθαμε πια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης