Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλειωσε τα ραντεβού με προπονητές ο «επενδυτής», καταλήγει στον φθηνότερο

Τέλειωσε τα ραντεβού με προπονητές ο «επενδυτής», καταλήγει στον φθηνότερο
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 11:57

Είναι δεδομένο πια, ότι όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν προσπαθήσει να πουλήσουν… φύκια, για μεταξωτές κορδέλες, στον κόσμο της ΑΕΚ, έχουν αποτύχει. Αποτυχημένους τους ανεβάζουν, αποτυχημένους τους κατεβάζουν οι Αεκτζήδες και επειδή εμείς τους… συμπονούμε, είπαμε να ασχοληθούμε λίγο μαζί τους. Μέρες που είναι, η συμπόνοια πρέπει να είναι οδηγός μας.

Ασχοληθήκαμε, λοιπόν, με το θέμα προπονητή. Διαβάζουμε τόσα και τόσα, εδώ και μέρες, άλλωστε και η αλήθεια είναι ότι για τους Αεκτζήδες θα πρέπει να έχει… χαθεί η μπάλα. Όχι για εμάς, όμως, που… ξέρουμε. Εντάξει, όχι. Δεν ξέρουμε μόνο εμείς. Ξέρουν και οι Αεκτζήδες πια, με τα «καβούρια» και όλα αυτά, να πηγαίνουν και να έρχονται ανά διαστήματα…

Διαβάζουμε λοιπόν ότι «τελείωσε» τα ραντεβού με προπονητές, ο «επενδυτής» και είναι έτοιμος, σιγά-σιγά, να αποφασίσει. Προτού αυτό συμβεί, ρίξαμε μια ματιά στη μαγική σφαίρα και… μάθαμε ότι καταλήγει στον… φθηνότερο. Έκανε τα ραντεβού, μίλησε, του μίλησαν, πρότεινε λεφτά, του είπαν πόσα θέλουν και τώρα… ξέρει. Και είναι ξανά έτοιμος να κάνει τα… γνωστά. Αυτά για τα οποία οι Αεκτζήδες τον περνούν (μαζί με όλη τη διοίκηση της ομάδας) πριονοκορδέλα, στα social media…

Να είναι ήσυχοι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Η διοίκηση θα κάνει ξανά αυτό που πρέπει, για να μην ξοδευτούν χρήματα και να τη βγάλει τζάμπα για να έρθει ο… κατάλληλος προπονητής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης