Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 49.004 Αεκτζήδες που είπαν «όχι ευχαριστώ»

Οι 49.004 Αεκτζήδες που είπαν «όχι ευχαριστώ»
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 13:26

Υπάρχει και αυτό το ποσοστό, στο αγοραστικό κοινό. Το ποσοστό το οποίο… κοιτάζει, αλλά δεν αγοράζει. Η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει μία κίνηση εισροής εσόδων για τη νέα χρονιά, βγάζοντας και δίνοντας νέα φανέλα για την επόμενη σεζόν στην κυκλοφορία, χωρίς να τη δώσει στη δημοσιότητα, ωστόσο… Τρικ, για να ποντάρει στην… τυφλή εμπιστοσύνη των οπαδών της, μόνο που αυτή δείχνει σε μεγάλο ποσοστό (συντριπτικό κιόλας) να έχει… χαθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει μυστήριο γύρω από την παρουσίαση της νέας φανέλας, με την οποία θα μπει στην οπαπαρίνα, όμως φαίνεται πως… ελάχιστοι ήταν οι οπαδοί της ομάδας, η οποία… «τσίμπησαν» από αυτό το τρικ.

Όπως ενημερωθήκαμε… εκτενώς, 50.000 είδαν το promo για τη νέα φανέλα, αλλά μόλις… 996 αγόρασαν. Προπαρήγγειλαν, για την ακρίβεια… Ποσοστό 1,99%. Δεν το λες και… μεγάλο… Οι 49.004 Αεκτζήδες που είπαν «όχι ευχαριστώ», μάλλον θα ήθελαν πρώτα να δουν παίκτες, προπονητή, μεταγραφές και άλλα… Μια προοπτική έστω, κάτι. Και μετά… φανέλα. Ποιος ξέρει;

Διαβάστε επίσης