Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν άργησαν να βρουν το νέο αφήγημα

Δεν άργησαν να βρουν το νέο αφήγημα
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 14:05

Το αφήγημα των ημερών έρχεται ξανά από τη γνωστή παραμύθα (ανεξαρτήτως χρώματος και προέλευσης) και έχει να κάνει με το ματς του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την προσεχή Κυριακή στις 21:00. Και αυτό με το οποίο καταπιάνονται είναι το… πόσο πληρώνει ο άσος, πόσο πληρώνει το διπλό, πόσο το ένα, πόσο το άλλο… Ξαφνικά ΜΟΝΟ το Άρης-Ολυμπιακός μετράει, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς, αφού με άλλο τρόπο δεν τους βγαίνει το αφήγημα… Ασχολούνται ΟΛΟΙ με τις στοιχηματικές αποδόσεις του Άρης-Ολυμπιακός. Ας δούμε τι παίζει.

1) Ο Ολυμπιακός πήρε και μαθηματικά τον τίτλο στην Τούμπα. Αυτομάτως, έφυγε από πάνω του το βαθμολογικό άγχος.

2) Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και «νέο αίμα»! Ροτέισον, για το υπόλοιπο της σεζόν. Για να τσεκάρει παίκτες και να «δει» σε δράση το ρόστερ του και τα παιδιά της β’ ομάδας (όποια κρίνει εκείνος φυσικά).

3) Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα, η οποία κόντραρε στα ίσια τον Ολυμπιακό και κατάφερε να τον κερδίσει.

4) Το ματς γίνεται στην έδρα αυτής της ομάδας, η οποία έχει το ΜΕΓΙΣΤΟ ενδιαφέρον για να πάρει το τρίποντο.

Πως γίνεται λοιπόν, με βάση τα παραπάνω, οι στοιχηματικές εταιρείες να μην… ευνοούν τον Άρη; Αναρωτιόμαστε, ποδοσφαιρικά, με βάση τη λογική και όχι με βάση τα… αφηγήματα που ο κάθε πικραμένος έχει στο κεφάλι του.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κατέβει ΠΟΤΕ σε ματς, αδιάφορος! Οι παίκτες που θα παίξουν έχουν… πολλά να δείξουν! Και θα δώσουν τα πάντα στο χορτάρι, για να νικήσουν. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με τα… στοιχηματικά του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, φτιάχνοντας… αφηγήματα και φυσικά έφαγαν τα μούτρα τους… Όπως πάντα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης