Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η 4η Μαΐου του 2022: Εθνική Εορτή αντι-Ολυμπιακού «πόνου»!

Η 4η Μαΐου του 2022: Εθνική Εορτή αντι-Ολυμπιακού «πόνου»!
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 14:46

Η Τετάρτη, 4 Μαΐου του 2022 θα πρέπει να ανακηρυχθεί ως… Εθνική Εορτή αντι-Ολυμπιακού «πόνου»! Αυτή η ημέρα ΄δεν θα ξεχαστεί ποτέ! Μα ποτέ. Ούτε από εμάς, τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που ζούμε και αναπνέουμε για τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και από τους… «εξυγιαντές» που… ζουν από τον Ολυμπιακό.

Επί τοις ουσίας, αγαπητοί, έτσι είναι. Από τον Ολυμπιακό ζουν, αφού η αποστολή τους είναι να προσπαθούν να τα βάλουν μαζί του. Αν ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός και δεν σηκώνει τίτλους, θα… ψάχνουν για δουλίτσα… Άλλο καπέλο αυτό, θα το συζητήσουμε ξανά προσεχώς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά η 4η Μαΐου του 2022 μπορεί και πρέπει να γίνει η Εθνική Ημέρα των… «απέναντι»! Αυτή η μέρα ήταν μοναδική! Γράφτηκε στην ιστορία! Εκεί και θα παραμείνει, χαραγμένη, με χρυσά γράμματα, για πάντα! Με τον Ολυμπιακό να έχει υπογράψει ΞΑΝΑ, μέσα σε μια ημέρα, τον ανείπωτο «πόνο» τους!

Τίτλος στο ποδόσφαιρο, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! Άρση κούπας, στο κέντρο του γηπέδου του Νο1 αμφισβητία, ο οποίος έμεινε… αμήχανα να κοιτάζει και να μην ξέρει τι να κάνει, για να ξεπλύνει την ντροπή του να βλέπει τον… «χειρότερο πρωταθλητή» να το σηκώνει! Εκεί! Στη σέντρα του γηπέδου της Τούμπας…

Final 4 στο μπάσκετ, μόλις ελάχιστες ώρες μετά! Σε ένα ΣΕΦ-«καμίνι», σε ένα ΣΕΦ που μόνο… τρόμο μπορεί να προκαλέσει στους απέναντι! Ένα ΣΕΦ που ζηλεύουν και το οποίο πρέπει, επιτέλους, να συνηθίσουν, αφού… ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Και έτσι θα είναι!

Είναι μεγάλη ευλογία το να είσαι Ολυμπιακός. Και μεγάλος πόνος το να είσαι… αντι-Ολυμπιακός. Προσέξτε. Δεν εστιάζουμε. Παναθηναϊκοί, Αεκτζήδες, Παοκτζήδες… Δεν μας απασχολεί το χρώμα. Μας απασχολούν οι αντι-Ολυμπιακοί! Αυτοί όλοι, είναι… «τέζα».

Διαβάστε επίσης

Δεν άργησαν να βρουν το νέο αφήγημα

Δεν άργησαν να βρουν το νέο αφήγημα

Ασχολούνται ΟΛΟΙ με τις στοιχηματικές αποδόσεις του Άρης-Ολυμπιακός. Δεν έμαθαν από το γεγονός ότι κάθε φορά που το κάνουν, τρώνε τα μούτρα τους;