Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης: Γλέντι στους «απέναντι» και Ολυμπιακή απογείωση

Ερασιτέχνης: Γλέντι στους «απέναντι» και Ολυμπιακή απογείωση
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 10:22

Ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2» χθες στον Ερασιτέχνη. Κατάφερε να κρατήσει την έδρα του, στο βόλεϊ Γυναικών, νικώντας τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, με 3-1 σετ, αλλά και να πάρει «κεφάλι» στους τελικούς της Handball Premier, νικώντας ΑΕΚ και διαιτησία με 29-26 στη Χαλκίδα. Μέσα σε λίγες ώρες ζήσαμε διπλό γλέντι στους «απέναντι» και Ολυμπιακή απογείωση. Άλλο ένα υπέροχο, Ολυμπιακό απόγευμα. Και έχουμε συνέχεια.

Στο βόλεϊ Γυναικών ο Θρύλος έδειξε ότι δεν αστειεύεται και πως έχει βάλει πλώρη για την κούπα. Η ομάδα του Κάρλο Παρίζι είναι συνολικά καλύτερη και βάσει εικόνας δικαιούται τον τίτλο. Στο χέρι του είναι να τον κατακτήσει και να δώσει τις απαντήσεις σε όλους όσοι τον έχουν αμφισβητήσει. Η ομάδα πέρασε πολλά, ανανεώθηκε, άλλαξε προπονητή, πήρε καλές παίκτριες. Έχει φτιάξει ο Παρίζι ένα εξαιρετικό σύνολο, αποτελεσματικό και ικανό να φτάσει στον τίτλο του πρωταθλήματος, παίρνοντας νίκες επί του διεκδικητή Παναθηναϊκού. Τον «έχει» τον ΠΑΟ και το «φωνάζει» κάθε φορά που τον νικάει.

Στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει όχι μόνο την ΑΕΚ, όχι μόνο τα δικά του λάθη, στον πρώτο τελικό, αλλά και την προκλητική, επιπέδου 100-0 διαιτησία. Να πούμε 99-1; Να το πούμε, για να μην είμαστε… υπερβολική. Αυτό που γίνεται στο χάντμπολ με την ΑΕΚ και τους διαιτητές δεν έχει προηγούμενο. Και όταν με το καλό τελειώσει, δεν θα ξαναέχει. Ο Ολυμπιακός έκανε μόνο το πρώτο βήμα. Η ομάδα έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο και έδειξε ότι την «έχει» την ΑΕΚ, την οποία μπορεί εύκολα να φέρει στο 2-0 και να ετοιμαστεί να πανηγυρίσει. Συντομότερα και από ότι περίμενε. Ευχή όλων στον δεύτερο τελικό να μην έχει πάλι… 100-0 και η δουλειά θα γίνει, με τον Ολυμπιακό να νικά και να προχωρά.

Είναι ωραίο να είσαι Ολυμπιακός… Είναι ευλογία. Να το θυμόμαστε, έτσι…;

Διαβάστε επίσης

Δεν άργησαν να βρουν το νέο αφήγημα

Δεν άργησαν να βρουν το νέο αφήγημα

Ασχολούνται ΟΛΟΙ με τις στοιχηματικές αποδόσεις του Άρης-Ολυμπιακός. Δεν έμαθαν από το γεγονός ότι κάθε φορά που το κάνουν, τρώνε τα μούτρα τους;