Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καρικατούρα ακόμη ασχολείται με τον Άρη, δεν μπορεί να το χωνέψει

Η καρικατούρα ακόμη ασχολείται με τον Άρη, δεν μπορεί να το χωνέψει
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 16:31

Δεν του πέρασε το αφήγημα. Ήλπιζε ότι ο Άρης θα νικούσε τον Ολυμπιακό. Να πάρει και τη χαρά του να δει τον Ολυμπιακό να χάνει και να πάρει και τη χαρά του να δει τον Άρη να νικάει. Όχι, δεν έγινε Άρης. Δεν βολεύει την ομάδα της τσέπης, αλλιώς θα γινόταν, δεν θα είχε θέμα. Μία είναι η ομάδα της καρδιάς άλλωστε και αυτή δεν αλλάζει. Είναι… αδιαπραγμάτευτη. Αλλά σε ό,τι αφορά την ομάδα της τσέπης, το στόρι ήταν ότι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε πάνω στο «Βικελίδης» και θα έχανε και θα… έβγαινε το αφήγημά του, που ήθελε… αλλοίωση πρωταθλήματος. Για γέλια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το στόρι όμως συνεχίζεται. Ήθελε φαίνεται, η καρικατούρα, το γνωστό καρτούν, να κατέβει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, την ομάδα της καρδιάς, με τα δεύτερα. Έτσι είδε αυτούς που διέσυραν την προπαγάνδα του, στην έδρα του Άρη. «Δεύτερα». Δεν βλέπει ότι και με αυτούς να κατέβαινε ο Ολυμπιακός σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα της καρδιάς του θα έφευγε με το κεφάλι σκυμμένο. Αυτά δεν τον απασχολούν. Αρκεί να γράφει για τον Ολυμπιακό…

Και κάθετα λοιπόν ακόμη και γράφει… γράφει… γράφει… γράφει… Η καρικατούρα ακόμη ασχολείται με τον Άρη, δεν μπορεί να το χωνέψει! Ξυδάκι, αγαπητοί. Όποιος ενοχλείται από τις αποφάσεις του Μαρτίνς για τις ενδεκάδες του και για το πως αντιμετωπίζει τα ματς του Θρύλου, ας βλέπουν «εξυγίανση» μόνο. Δεν θα μας λείψουν.

Διαβάστε επίσης