Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαλάκης ο σχοινοβάτης, ο ακροβάτης, ο ισορροπιστής

Λαλάκης ο σχοινοβάτης, ο ακροβάτης, ο ισορροπιστής
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 14:11

Πανηγυρίζει ο βόθρος για την ομάδα της καρδιάς, διαμαρτύρεται για την ομάδα της τσέπης. Τι πλάκα έχει το σκηνικό, σκέτη απόλαυση! Ο Λαλάκης έχει γίνει ξαφνικά… σχοινοβάτης, κανονικός. Ο απόλυτος ισορροπιστής! Στη μέση και λίγο από τη μία, λίγο από την άλλη! Παναθηναϊκός ο Λαλάκης για τα πανηγύρια, με την ομάδα της καρδιάς του πανηγυρίζει και εκείνος και δεν μπορεί να κρυφτεί, αφού η χαρά δεν τον αφήνει… ΠΑΟΚ ο Λαλάκης για τις διαμαρτυρίες, με την ομάδα της τσέπης του, αλαλάζει για το πέναλτι, για τον Λαόθ, για το ότι μια διαιτητικά απόφαση έκρινε τον τελικό! Μούρλια το πράγμα, πιο ιδανικό δεν γινόταν… Καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι!

Έχει δίκιο ο Κώστας Καραπαπάς. Μεγάλο δίκιο. Τι να του πεις τώρα και του Λαλάκη που είναι σε ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ… Να θέλει να πανηγυρίσει και να μην μπορεί να εκδηλωθεί στο 100%, γιατί το αφεντικό που πληρώνει θα τα πάρει και ποιος ξέρει τι θα γίνει… Δύσκολο να ισορροπείς μεταξύ καρδιάς και τσέπης, μια μέρα σαν και αυτή. Τους κατανοούμε και τους συμπονούμε… Γι’ αυτό όμως και τους λέμε: Ας αποφασίσουν. Να μιλάει η καρδιά, ή να μιλάει η τσέπη… Δεν γίνεται να μιλούν και τα δύο μαζί, ταυτοχρόνως… Είναι αφύσικο. Και δεν πείθει ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Ούτε και κανέναν, γενικά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης