Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αποφάσισε η Ρόμα! Αφήνει το κύπελλο του Conference League στον ΠΑΟΚ!

Το αποφάσισε η Ρόμα! Αφήνει το κύπελλο του Conference League στον ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 12:16

Ναι! Ήταν δίκαιο και γίνεται πράξη! Το αποφάσισε η Ρόμα! Αφήνει το κύπελλο του Conference League στον ΠΑΟΚ! Χαράς Ευαγγέλια στην Τούμπα, θα κάνουν ειδική εκδήλωση για την παραχώρηση του Conference League από την ιταλική ομάδα! Το «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη» είναι κατά γενική ομολογία (των απανταχού παραμυθάδων) η ομάδα που άξιζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κατακτήσει το Conference League, αλλά ας όψεται που την έφαγαν τα… κυκλώματα και δεν της… επέτρεψαν να πάει στην Αλβανία και να πάρει αυτό που εδικαιούτο!

Αυτό όμως αλλάζει! Η Ρόμα το αποφάσισε και πρώτος ο Μουρίνιο το είπε: «Αυτό το Κύπελλο ανήκει στ’ αλήθεια στον ΠΑΟΚ». Και έτσι του το… παραχωρεί.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» δεν πιάνονται στον ύπνο! Έχουν ήδη οργανώσει την εκδήλωση… παράδοσης-παραλαβής του Conference League, η οποία θα γίνει στην Τούμπα του χρόνου, ανήμερα της φιέστας του Ολυμπιακού, για το 48ο. Το timing μόνο τυχαίο δεν είναι και φυσικά στοχεύει στο να… διαφημιστεί καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως έγινε και με την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία, αλλά και με τον πολύ πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου, όπου η μπαλίτσα μας… έλαμψε ξανά!

Πάντα τέτοια -απίστευτα- πράγματα να -μη- συμβαίνουν. Όπως δεν συμβαίνουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ραστώνη καλοκαιρινή

Ραστώνη καλοκαιρινή

Η ΑΕΚ έχει το μεγαλύτερο δώρο της εποχής μας: Χρόνο. Ας βάλει επιτέλους λίγο ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο... καλοκαιρινά πρωτοσέλιδα.