Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάσες, ξεκούραση και διάλειμμα από τις κούπες και για τη Μαρίνα! (photo)

Ανάσες, ξεκούραση και διάλειμμα από τις κούπες και για τη Μαρίνα! (photo)
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 11:38

Ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του 47ου πρωταθλήματος επιτεύχθηκε και για τη Μαρίνα! Η διερμηνέας του Ολυμπιακού, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον Θρύλο και την υπέροχη παρουσία της με αμέτρητες μεγάλες χαρές, τις οποίες όλοι μας έχουμε ζήσει, με την αγαπημένη μας ομάδα, πανηγύρισε επίσης το πρωτάθλημα! Άλλωστε, συνεισφέρει και εκείνη, για να φτάνουν οι πρωταγωνιστές πιο εύκολα σε εμάς, να ερχόμαστε πιο κοντά τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και τώρα είναι… εποχή για χαλάρωση. Η αγαπημένη μας Μαρίνα γεμίζει επίσης τις μπαταρίες της, καθώς αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και τι καλύτερο, από γυμναστική. Η Μαρίνα, πέραν της μεγάλης της αγάπης, τον Ολυμπιακό, έχει μεγάλη αγάπη και στη γιόγκα και ασχολείται ενεργά με αυτή. Είναι ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης και χαλάρωσης, άλλωστε και η Μαρίνα ασχολείται με αυτή.

Δείτε τη φωτογραφία την οποία ανέβασε στα social media η διερμηνέας του Θρύλου, από πρωινή γυμναστική:

Διαβάστε επίσης

Ραστώνη καλοκαιρινή

Ραστώνη καλοκαιρινή

Η ΑΕΚ έχει το μεγαλύτερο δώρο της εποχής μας: Χρόνο. Ας βάλει επιτέλους λίγο ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο... καλοκαιρινά πρωτοσέλιδα.