Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μανέ αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ», θα πάει στην ΑΕΚ για να μπει οπαπαρινα

«Ο Μανέ αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ», θα πάει στην ΑΕΚ για να μπει οπαπαρινα
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 16:31

Στάχτη στα μάτια. Και ο Αλμέιδα και η παραμονή Μάνταλου και ο Κουχάρσκι. Και η τιγρέ φανέλα. Και γενικά ΟΛΕΣ οι κινήσεις που έχει κάνει ο «επενδυτής» μέχρι τώρα, για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ… Μια επόμενη ημέρα, στην οποία η ομάδα του «επενδυτή» θέλει να… χτυπήσει τον Ολυμπιακό και, μπαίνοντας στην οπαπαρινα να… διεκδικήσει τίτλο. Αλλά δεν θα το κάνει έτσι. Με τους Αλμέηδες και τους Κουχάσρκηδες (τυχαία τα ονόματα, φουλ ελληνικά). Θα το κάνει με… μεταγραφή βόμβα!

Ποιον;

Τον… Μανέ! Ναι! Τον Μανέ, ναι, ναι! Τον Μανέ! (Ωραίο τραγούδι θα γινόταν αυτό…). Ο Σαντιό Μανές, λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πει αντίο στον Σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και να αποχωρήσει. Έτσι διαβάζουμε ότι λένε στο εξωτερικό και δη στο Νησί. Αυτό που ΔΕΝ λένε όμως, είναι ότι σφοδρή επιθυμία του παίκτη αποτελεί το να μπει στην οπαπαρινα με τον αετό που πετά και τα ομοιώματα! Και έτσι, με μια κίνηση ματ, δίνοντας του… όλο το γήπεδο, ο «επενδυτής» τον φέρνει Ελλάδα! Για να μπει στην οπαπαρινα ε; Όχι να παίξει… Δεν φτάνουν τα λεφτά… Θα μπει, θα δει, θα τον δουν, θα χαιρετήσει και θα φύγει… Μέχρι εκεί πάει το… μπάτζετ.

Yeah!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης