Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιούργκεν Κλοπ, ξέρουμε πως νιώθεις (videos)

Γιούργκεν Κλοπ, ξέρουμε πως νιώθεις (videos)
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 12:54
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Η αγάπη για την ομάδα δεν μετριέται μόνο στα… λόγια. Οι πράξεις μιλούν πάντα και η φιλοσοφία των οπαδών της κάθε ομάδας, διαφέρει… Και οι ΓΑΥΡΟΙ έκαναν για τον Θρύλο, το ίδιο πράγμα, με το οποίο οι οπαδοί της Λίβερπουλ… τρέλαναν τον Κλοπ! Στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, παρά την απώλεια του Champions League και του πρωταθλήματος στην Αγγλία… Δίπλα στα δύσκολα, όπως και στα εύκολα… Και με αυτό, ακόμη και ο Κλοπ τρελάθηκε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Εμείς ξέρουμε πως νιώθεις, Γιούργκεν Κλοπ και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα… Το ζούμε χρόνια, το ζήσαμε και στο Βελιγράδι, με παραπάνω από 12.000 Ολυμπιακούς να τρελαίνουν όλο τον πλανήτη, ακόμη και όταν είδαν την ομάδα τους να χάνει και να μένει εκτός τελικού Final 4… Αυτές οι στιγμές, διαχωρίζουν το λαό της κάθε ομάδας και τον κάνουν τόσο ξεχωριστό. Μετά από ήττες να στηρίζεις και γίνεσαι δυνατότερος… Γιατί, όντως δυναμώνεις!

Οι έντονες αντιδράσεις και ο τρόπος που ζει τα παιχνίδια, ο Γερμανός προπονητής είναι γνωστός και η «τρέλα» που έχει, τον κάνει ξεχωριστό για τις ομάδες που προπονεί και φυσικά για τους οπαδούς τους! Η προσέλευση του κόσμου ήταν τέτοια, που έκανε, ακόμα, και τον κόουτς της Λίβερπουλ να μείνει έκπληκτος!

Υποδοχή ηρώων, παρά την ήττα στο τελικό του Champions League, επιφύλαξαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ. Τα θυμάστε, μία ημέρα μετά τον τελικό της διοργάνωσης, τι έγινε στο Νησί… H ομάδα από του Μέρσεϊσαϊντ, κέρδισε δύο κύπελλα στην Αγγλία, αλλά έχασε το πρωτάθλημα και το Champions League… Η απώλεια του τίτλου στην Ευρώπη (την αμέσως προηγούμενη μέρα) δεν πτόησε καθόλου τους φίλους της ομάδας, με 500.000 να φρακάρουν, κυριολεκτικά, τους δρόμους της πόλης και να πανηγυρίζουν μαζί με τους παίκτες του Κλοπ, τη φετινή πορεία της ομάδας. Τα ίδια δεν έκαναν και οι ΓΑΥΡΟΙ στο μικρό τελικό του Final 4; Δεν έκαναν ξανά τη Stark Arena… ΣΕΦ; Έτσι πρέπει…

Διαβάστε επίσης

Αναγνώριση

Αναγνώριση

Η ανανέωση Σταμάτη (μπάσκετ Γυναικών) και Χριστοδούλου (βόλεϊ Γυναικών) δείχνει ότι ο Ολυμπιακός τιμά τις «σημαίες» του!