Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίρνω θέση στην κερκίδα…

Παίρνω θέση στην κερκίδα…
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 16:31
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

«ΠΑΘΟΣ» για τη νέα σεζόν στο ποδόσφαιρο, ανακοινώθηκαν διαρκείας, πάνω από 1.000 ανανεώσεις σε μια μέρα… «ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ» ο παλμός για τον πρώτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και ένας Ερασιτέχνης με «τέρμα τα γκάζια»!

Εβδομάδα εξελίξεων στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να μην σταματάει, ούτε μέρα να δυναμώνει, με καθημερινές ανανεώσεις σε όλα τα τμήματα δείχνοντας με πράξεις, πως οι μεγάλοι σύλλογοι δεν κοιτούν μέρες και δεν αφήνουν χαμένο χρόνο. Μετά την ανακοίνωση των διάρκειας, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο κόσμος ανταποκρίθηκε όπως κάνει κάθε χρόνο και έδειξε την αγάπη του ξεπερνώντας τα 1000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Ο κόσμος του Θρύλου δεν κοιτάζει ρόστερ και δεν περιμένει μεταγραφές για να δείξει την αγνή αγάπη του προς την ομάδα και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό. Το «ΠΑΘΟΣ» που είναι το μοτίβο για τη φετινή χρονιά δεν υιοθετήθηκε χωρίς λόγο αλλά πηγάζει από την φιλοσοφία ομάδας και κόσμου και το ιδιαίτερο δέσιμο με την εξέδρα!

Η κατάκτηση, του πρωταθλήματος στο μπάσκετ αρχίζει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν ήδη εξαφανίσει 7.500 μαγικά χαρτάκια, για τον πρώτο τελικό! «ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ» είπε η ομάδα του Θρύλου καλώντας τον κόσμο να βάψει ξανά στα χρώματα του ΠΑΘΟΥΣ τις εξέδρες στο Φάληρο! Η ζήτηση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αναμένεται να δημιουργήσει «ζεστή» ατμόσφαιρα, ανάλογη με αυτή των παιχνιδιών απέναντι στους Μονεγάσκους…

Οι καθημερινές, ανανεώσεις, στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δείχνουν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα με σκοπό την συλλογή τίτλων και την συνέχεια των επιτυχιών. Και εκεί, η στήριξη του κόσμου είναι έμπρακτη με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου να είναι μια δυνατή απόδειξη, πως ο κόσμος είναι παρών σε όλα τα αθλήματα παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Ο κόσμος του Θρύλου μόνο… τυχαίος δεν είναι… Έχει απαιτήσεις αλλά πάνω από ΟΛΑ είναι η ομάδα και ο Σύλλογος… Η θέση, στο Καραϊσκάκη, στο ΣΕΦ και στο Ρέντη -πρέπει να- είναι… αδιαπραγμάτευτη!

Διαβάστε επίσης

No penalty σημαίνει νεύρα (videos)

No penalty σημαίνει νεύρα (videos)

Και ο Κούρτιτς εδώ και καιρό είναι λιγάκι εκνευρισμένος… Μέχρι και τα γεννητικά του όργανα έδειξε στους Σέρβους.