Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανυπομονούμε να διαβάσουμε πάλι για το «φαβορί»

Ανυπομονούμε να διαβάσουμε πάλι για το «φαβορί»
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 13:18

Πλησιάζει η περίοδος κατά την οποία θα αρχίσει πάλι η γνωστή προπαγάνδα, για την… αρμάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και για το πως θα κατακτήσει αυτή το πρωτάθλημα και εύκολα… Κάθε χρόνο, κατά την περίοδο εκείνη, συνήθως των φιλικών αγώνων, κατά τους οποίους ο Παναθηναϊκός κάνει καμιά νίκη, βγαίνουν οι γνωστοί παπαγάλοι και αρχίζουν να μας λένε για το πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να… τρέμει! Γελάμε.

Πέρυσι ήταν το αποκορύφωμα, βεβαίως, καθώς μέσα στο κατακαλόκαιρο διαβάζαμε ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι το «φαβορί» για να πάρει το πρωτάθλημα και είχε και ζέστη και τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα για όλους μας… Στην πορεία η κατάσταση ηρέμησε λιγάκι και όταν άρχισαν να έρχονται οι διάφορες γκέλες με τις Λαμίες και τους Ατρόμητους και τους ΟΦΗδες, ηρέμησαν και οι παπαγάλοι, οι οποίοι έπαψαν να θεωρούν σωστό το να ταΐζουν σανό, όπως κάνουν συνήθως…

Δυστυχώς τα φιλικά του ΠΑΟ αργούν λιγάκι ακόμη και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, για να γελάσουμε με αυτά που θα διαβάζουμε. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα έχουμε… γέλιο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης