Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερό βίντεο! «Μάγος» και στο πατίνι ο Σκάρπα!

Τρομερό βίντεο! «Μάγος» και στο πατίνι ο Σκάρπα!
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 12:26

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι «μάγος» με την μπάλα στα πόδια. Ένας ποιοτικός, τεχνίτης ποδοσφαιριστής, με τρομερό αριστερό πόδι. Της… μιλάει της μπάλας ο Σκάρπα, για αυτό και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό του και να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο Σκάρπα, όμως, φαίνεται πως έχει και άλλα, κρυφά (ή όχι και τόσο κρυφά…) ταλέντα! Ο Βραζιλιάνος δεν μιλάει μόνο στην μπάλα, αλλά και στη… σανίδα! Δείτε παρακάτω το βίντεο, με το οποίο διδάσκει στους ακολούθους του στο YouTube, κόλπα στο skateboard!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ναι! Κόλπα πάνω στο πατίνι! Ο Βραζιλιάνος είναι σε πάρκο ειδικό για skateboard και κάνει κολπάκια, με το πατίνι, εξηγώντας πως τα κάνει, στους ακολούθους του στο YouTube όπου έχει 181 χιλιάδες εγγραφές! Ο Σκάρπα δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαιτέρως, να το χαίρεται. Και φυσικά δεν είναι το μόνο σχετικό βίντεο που έχει. Το Canal do Scarpinha είναι γεμάτο με βίντεο από τα χόμπι του εξαιρετικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος μας δείχνει ότι εκτός από την μπάλα, έχει και άλλες αγάπες!

Δείτε!

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης