Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λογικό να δουλεύει «στα κόκκινα» η ΑΕΚ, την πιέζει ο χρόνος

Λογικό να δουλεύει «στα κόκκινα» η ΑΕΚ, την πιέζει ο χρόνος
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 14:59

Υπάρχει μπούσουλας. Και δεν είναι εύκολο να τροποποιηθεί. Να αλλάξει. Έτσι είναι με όλες τις ομάδες, οι οποίες προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη και τα προκριματικά… Τρέχουν τώρα. Αδιάκοπα και σε τρομερή ένταση. Πιέζουν εαυτούς. Πιέζουν προπονητή, παίκτες, στελέχη, να γίνουν γρήγορα μεταγραφές. Πιέζουν να προετοιμαστούν κατάλληλα, γιατί το «τρένο» της Ευρώπης φεύγει νωρίς… Και θέλουν να είναι μέσα, οι ομάδες.

Έτσι και η ΑΕΚ. «Τρέχει». Και δουλεύει «στα κόκκινα». Λογικό να δουλεύει «στα κόκκινα» η ΑΕΚ, την πιέζει ο χρόνος. Δεν σταματά. Πιέζει. Ανεβάζει ένταση. Ακατάπαυστα. Σε… πρωτόγνωρες συνθήκες. «Τρέχει». Και δεν φτάνει. Και ούτε και θα φτάσει. Γιατί για την ΑΕΚ το «τρένο» της Ευρώπης… αναχώρησε ήδη. Και δεν ήταν μέσα.

Δεν πειράζει. Αρκεί που «τρέχει». Και δουλεύει «στα κόκκινα». Έχει να κάνει εγκαίνια γηπέδου. Ποια Ευρώπη τώρα. Και ποια ομάδα. Και ποιες μεταγραφές… Αστεία πράγματα, η μπάλα είναι ατσάλινοι αετοί. Και ζωντανοί, να πετούν. Αυτά μετράνε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά, κόουτς!

Χρόνια πολλά, κόουτς!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει γενέθλια σήμερα, Κυριακή (17/7) και γίνεται 52 ετών.