Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιανόητο λάθος της ΑΕΚ, τότε θα γίνουν τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο!

Αδιανόητο λάθος της ΑΕΚ, τότε θα γίνουν τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο!
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 16:53

Μέγα λάθος. ΟΚ. Τους κατανοούμε. Έχουν μεγάλη πρεμούρα εκεί στην ΑΕΚ, να πάνε στο νέο γήπεδο, για να έχουν κάτι να δείξουν. Δεν έχουν και τίποτε άλλο, άλλωστε. Μόνο αυτό τους έμεινε. Αλλά μέγα λάθος… Έσπευσαν να κάνουν… ανακοινώσεις (όχι επίσημα) για το πότε θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια… Αλλά έπεσαν σε… γκάφα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν τα υπολόγισαν καλά, στην ομάδα του «επενδυτή» και έσπευσαν να κάνουν και… ανακοινώσεις! Εξηγούμαστε.

Βλέπετε, η ΑΕΚ λέει ότι τα εγκαίνια του γηπέδου θα γίνουν στις 17 Σεπτεμβρίου, καθώς για τότε έχουν καταθέσει αίτημα, προς τη Σούπερ Λιγκ. Να παίξουν τότε, δηλαδή, το πρώτο εντός έδρας και να εγκαινιάσουν, τότε, το νέο γήπεδο. Λάθος. Το ξαναλέμε.

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνουν όταν… πάει ο Ολυμπιακός εκεί. Και μόνο. Μόνο τότε θα εγκαινιαστεί σωστά το νέο γήπεδο και μόνο τότε θα μπορέσουν και οι Αεκτζήδες να νιώσουν ότι… μπήκαν σε αυτό! Ότι μπήκαν με τον σωστό τρόπο. Τον αναμενόμενο.

Μόνο όταν πάει ο Ολυμπιακός εκεί, θα γίνει η σωστή… τελετή εγκαινίων. Το σκορ θα… το δούμε. Το αποτέλεσμα, σαν να το ξέρουμε από τώρα…

Κορδέλα μην ξεχάσουν να φέρουν, ε; Ή έστω μια σαμπάνια να σπάσουμε.

** Αφού δεν μπορούμε... Αν δεν τους πειράξουμε και λίγο, δεν έχει νόημα...

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά, κόουτς!

Χρόνια πολλά, κόουτς!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει γενέθλια σήμερα, Κυριακή (17/7) και γίνεται 52 ετών.