Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βαλμπουενά: «Μεγάλη θλίψη, πονάει η καρδιά μου»

Βαλμπουενά: «Μεγάλη θλίψη, πονάει η καρδιά μου»
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 17:50

Τις τελευταίες ημέρες, πολλές δασικές πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί στη Γαλλία. Μια κατάσταση, η οποία έχει επηρεάσει αρνητικά και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος «μαέστρος» του Ολυμπιακού είναι συνιδιοκτήτης ενός από τα πέντε κάμπινγκ που επλήγησαν από τη φωτιά στο La Treste-se-Bush τη Δευτέρα (18/7) το βράδυ.

Σε δηλώσεις του στη «Le Parisien», ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου εμφανίστηκε συντετριμμένος και ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για την αφοσίωσή τους. Συγκεκριμένα, ο Βαλμπουενά δήλωσε: «Αυτές είναι τρομερές εικόνες και είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις αυτά τα στρέμματα και εκτάρια δάσους να καπνίζουν. Αυτή η Δευτέρα ήταν τρομακτική με τη ζέστη και τις δυνατές ριπές του ανέμου που δεν βοήθησαν. Είναι δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες να σταματήσουν οι φωτιές στο La Teste και στο Landiras, αλλά το κυριότερο είναι, προφανώς, ότι όλοι είναι ασφαλείς!

Είναι μεγάλη θλίψη. Είμαι ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης από το 2013 με έναν συνεργάτη. Βρίσκεται στους πρόποδες του αμμόλοφου μεταξύ του Yelloh Village Panorama du Pyla και του Flots Bleus. Δυσκολεύομαι να καταλάβω, ότι δεν έχει μείνει πια τίποτα σήμερα.

Οι πυροσβέστες καταπολεμούν αυτές τις πυρκαγιές 24 ώρες το 24ωρο για σχεδόν μια εβδομάδα και θα ήθελα απλώς να το επισημάνω και να τους δείξω τον μέγιστο σεβασμό μου. Θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο, μπροστά σε μια φωτιά που συνεχώς προχωρά και ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να τους πω, ότι είμαστε μαζί τους. Κάνουν τα πάντα για να επιβραδύνουν τις φλόγες και προσπαθούν να παγώσουν τη φωτιά, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που υπάρχουν.

Είναι μια θαυμάσια τοποθεσία και είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις αυτές τις εικόνες με πεύκα που γίνονται στάχτη. Πονάει την καρδιά μου αυτό, είναι δύσκολο να δεις το μέλλον αισιόδοξα. Το πιο σημαντικό είναι, να μπορούμε να ελέγξουμε τις φλόγες, ώστε η φωτιά να μην κάνει πάρα πολλές επιπλέον ζημιές ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Λίγοι φαντάζονταν μια τέτοια κατάσταση… Ο χρόνος θα μας επιτρέψει να τα ξαναφτιάξουμε».

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά, κόουτς!

Χρόνια πολλά, κόουτς!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει γενέθλια σήμερα, Κυριακή (17/7) και γίνεται 52 ετών.