Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ιβάν κλείνει μια αποτυχημένη δεκαετία στον ΠΑΟΚ και αγνοείται

Ο Ιβάν κλείνει μια αποτυχημένη δεκαετία στον ΠΑΟΚ και αγνοείται
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 11:22

Το γνωστό site της παραμύθας, το οποίο δεν κάνει… αγιογραφίες και κατηγορεί άλλα Μέσα, για αυτό, πανηγυρίζει σήμερα για τη συμπλήρωση 10 χρόνων, από την ημέρα κατά την οποία ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Με ένα άρθρο-ωδή στο… τίποτα, η παραμύθα αποθεώνει τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για το… τίποτα αυτό. Την ώρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας Μαρινάκη, με τα πάνω και τα κάτω της η ομάδα, είναι η αλήθεια, ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερά… ανύπαρκτος και… πουθενάς. Και με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι, ο «δικέφαλος» του βορρά μετράει… ψίχουλα… Ένα πρωτάθλημα, κάτι Κύπελλα και ΜΗΔΕΝ συμμετοχές στους ομίλους του Champions League, μετρά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ στο τιμόνι της ομάδας, την ώρα που οι οπαδοί τον ψάχνουν…

Αυτό το τελευταίο, δε, είναι το πιο χαρακτηριστικό, από όλα τα προαναφερθέντα… Η ομάδα έμεινε για άλλο ένα καλοκαίρι εκτός Ευρώπης, παλεύει να αδειάσει το ρόστερ της και να βρει έσοδα, την ώρα κατά την οποία τα φώτα στη σουίτα παραμένουν… σβηστά. Με το βάρος να πέφτει, σταθερά, σε εξωαγωνιστικά ζητήματα, όπως η ΕΠΟ, ο αρχιδιαιτητής, η Εκτελεστική Επιτροπή, ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να βλέπει τις ποινές του για αίσχη που κάνουν οι οπαδοί του, να… εξαφανίζονται, όπως εξαφανισμένες είναι και οι συμμετοχές της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη, στους ομίλους του Champions League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο ΠΑΟΚ, μέσα σε αυτή τη δεκαετία Σαββίδη, συνήθισε στο… γνωστό του μοτίβο, από τότε που ιδρύθηκε ως σωματείο. Στο να βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού και να προσπαθεί εις μάτην να τον φτάσει… Μια προσπάθεια, η οποία ντύνεται με πολλά και παχιά λόγια, αλλά με μηδενικές επιτυχίες, οι οποίες έχουν φέρει ουκ ολίγα έκτροπα στην Τούμπα, ντου και χαμό από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι έφτασαν πριν λίγο καιρό στο σημείο να πουν ανοιχτά ότι η ομάδα τους έχει εικόνα ομάδας… παρατημένης.

Το σημαντικό είναι, βέβαια, ότι η παραμύθα δεν κάνει αγιογραφίες. Όχι.

Διαβάστε επίσης