Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ… Τιτανικός, ο Ιβάν «διακοπές»

Ο ΠΑΟΚ… Τιτανικός, ο Ιβάν «διακοπές»
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 12:28

Έχει τρομερή πλάκα το σκηνικό στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της ομάδας «βράζει» για το πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι… άφαντος. Ακόμη και τώρα, που υποτίθεται ότι ήρθε στην Ελλάδα για… ολιγοήμερες διακοπές. Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» του βορρά φέρεται να βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στη χώρα μας, για να… ξεκουραστεί. Θα περίμενε κανείς να έρθει στην Ελλάδα για να λύσει θέματα της ομάδας του. Αλλά μάλλον αυτά είναι… λυμένα.

Θα έχει, λέει, ευκαιρία να ασχοληθεί με την ομάδα του, αφού είναι εδώ. Τρομερό. Σκεφτείτε να διοικούσε ο Μαρινάκης από την Αγγλία και να ερχόταν εδώ για… διακοπές. Και με την ευκαιρία να… περνούσε και μια βόλτα από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας… Σκεφτείτε τι θα διαβάζαμε…

Τώρα… ψιλά. Σαν μην συμβαίνει τίποτα. Και στο μεταξύ, στα social media γίνεται χαμός, με τους Παοκτζήδες να έχουν… «τρελαθεί» από το γεγονός ότι η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη βγάζει εικόνα εγκατάλειψης και εκείνος… φέρεται να διακοπάρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης