Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν είχαν χιούμορ στον ΠΑΟΚ θα έπαιρναν τον Τανσό

Αν είχαν χιούμορ στον ΠΑΟΚ θα έπαιρναν τον Τανσό
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 15:16

Ένα καράβι σε μόνιμη τρικυμία είναι ο ΠΑΟΚ. Μια ομάδα, η οποία όχι απλώς να κάνει πρωταθλητισμό, να παίξει Ευρώπη και γενικά να κάνει βήματα προς τα επάνω δεν μπορεί, αλλά ούτε καν να… ηρεμήσει. Λίγη ώρα αφότου ο βοηθός του Λουτσέσκου βγήκε και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό «Γιουβέντους της Ελλάδας», κυκλοφόρησε σενάριο που θέλει την Αλ Αχλί να… καλεί τον Ραζβάν!

Αν είχαν χιούμορ στον ΠΑΟΚ, θα άφηναν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να φύγει και θα έπαιρναν τον… Τανσό. Τώρα που η Αλ Αχλί πάει να πάρει τον Λουτσέσκου, θα είχε πλάκα ο ΠΑΟΚ να έπαιρνε τον πρώην προπονητή του Βόλου. Δεν πέτυχαν και τίποτα με τον Λουτσέσκου στον πάγκο, εδώ που τα λέμε. Πλάτη στην Ελλάδα, μέχρι και από τον Παναθηναϊκό έχασαν τελικό και από Ευρώπη… μηδέν εις το πηλίκον.

Υπάρχει ένα πρόβλημα βέβαια. Ο Τανσό φεύγοντας από τον Βόλο κατήγγειλε ότι δεχόταν παρεμβάσεις στο έργο του. Δεν ξέρουμε τι και πως, αλλά… κατήγγειλε. Αυτά βέβαια δεν γίνονται στον ΠΑΟΚ, μην ακούτε παραμύθια δεξιά κι αριστερά…

Θα είχε πλάκα να τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ. Μαζί με τον Φερνάντες που είναι ακόμη στον Βόλο. Ίσως όχι για πολύ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης