Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν ότι ο Μανωλάς έγινε ένας από εμάς

Δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν ότι ο Μανωλάς έγινε ένας από εμάς
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:49

Δεν ήταν επιτυχημένο το δεύτερο πέρασμα του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ άφησε χρήματα και μια καριέρα στο εξωτερικό, έχοντας προοπτική να πάει και σε άλλες ομάδες, πλην του να παραμείνει στη Νάπολι, για να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό που αγάπησε και τον Ολυμπιακό τον οποίο έβαλε πάνω από περισσότερα χρήματα, τότε, αλλά και από τη συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό. Και οι γνωστοί βοθρατζήδες δεν το άντεχαν…

Δεν άντεχαν ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στις τάξεις της ΑΕΚ, να «φτύνει» τόσο άνετα αυτό που προσπάθησαν ντε και καλά να τον κάνουν, για να ασπαστεί αυτό που του ταίριαξε. Τον Θρύλο. Δεν άντεχαν ένα παιδί που έγινε ΓΑΥΡΟΣ, ζώντας τον Ολυμπιακό και αντιλαμβανόμενος τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα. Δεν άντεχαν το γεγονός ότι εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, απαρνήθηκε όσα προσπάθησαν με το ζόρι να τον κάνουν να είναι και επέλεξε τη δική του μοίρα. Μια μοίρα «χρυσή», αλλά προπάντων «ερυθρόλευκη». Δεν άντεξαν την πρώτη φορά που ήρθε, δεν άντεξαν και τη δεύτερη.

Εδώ και μια-δυο μέρες, οπότε επισημοποιήθηκε ότι ο Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, τον χτυπούν ανελέητα. Για να προβάλουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, που επέλεξαν κάποτε να έχουν -και- τον Μανωλά εκτός Εθνικής. «Δικαίωση», γράφουν. «Οπαδιλίκι», γράφουν. Γράφουν για τα Εμιράτα και την επιλογή του να πάει εκεί.

Στο μεταξύ ο Μανωλάς έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας και πάει να παίξει με τον Πιάνιτς… Δεν τους βλέπει στο μέτρο. Ποτέ δεν τους έβλεπε. Έβλεπε μόνο τον Θρύλο… Και πάντα μόνο εκείνον θα βλέπει… ΑΥΤΟ ποτέ δεν το χώνεψαν. Δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν ότι ο Μανωλάς έγινε ένας από εμάς. Παρά μόνο όταν συνέφερε να τον μισούν και να τον «πλήττουν», ως έναν από εμάς… Πόσο μικροί. Μόνο χολή ξέρουν να στάζουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης