Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπαγάνδα και για τις Ακαδημίες, για έναν παίκτη διαφορά

Προπαγάνδα και για τις Ακαδημίες, για έναν παίκτη διαφορά
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 15:19

Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να προπαγανδίσουν. Τελευταία τους εφεύρεση, η… πρωτιά του ΠΑΟΚ στην παραγωγή παικτών στην Ελλάδα. Μιλάμε για γηγενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από ηλικίες 15 έως 21 ετών αναδείχθηκαν και έπαιξαν/παίζουν στα 31 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και σε αυτή τη μακρά λίστα, στην οποία οι ελληνικές ομάδες είναι δυστυχώς μακριά από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ μετρά… 25 παίκτες και ο Ολυμπιακός 24. Ευρισκόμενοι, ξαναλέμε, μακριά δυστυχώς από την κορυφή.

Το ζήτημα ανέδειξε με σχετική έρευνά του το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρο (ICES) και έκανε σχετική δημοσίευση. Και δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι ψηλά στη λίστα, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να έχουν έναν παίκτη διαφορά (24 έναντι 25 αντίστοιχα)...

Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν βγήκε να προπαγανδίσει για το θέμα, αφού ούτε… πρωτιά υπάρχει πουθενά, ούτε και είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, το να έχει μια ομάδα… έναν παίκτη παραπάνω ή λιγότερο, να έχει βγει από τις ακαδημίες και να παίζει σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι ένα θέμα για… κατανάλωση και μόνο, αφού ειδικά φέτος, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει… ακαδημία την πρώτη ομάδα του.

Όπως και να ‘χει, το γεγονός ότι στον βόθρο… ανακάλυψαν πρωτιά, όταν μπροστά από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (οι άλλοι είναι προφανώς ακόμη πιο κάτω…) είναι τόσες και τόσες ομάδες. Πρώτος ο Άγιαξ φυσικά, ακολουθούν ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπενφίκα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Παρτιζάν, η Άντερλεχτ, η Λιόν, η Σπόρτινγκ, η Μπαρτσελόνα, η Βοϊβοντίνα… Και άλλες. Με αριθμούς όπως 85 παίκτες, 73, 72, 69, 60 και πάει λέγοντας…

Ο βόθρος… ανακάλυψε πρωτιά, αναφερόμενος στα της Ελλάδας, ξαναλέμε, για έναν παίκτη διαφορά… Την ώρα που άλλες ομάδες έχουν 50 και 60 παίκτες και 70, γηγενείς, να παίζουν σε όλη την Ευρώπη… Προπαγάνδα για έναν παίκτη διαφορά, επιπέδου… νεογέννητων.

Η πρωτιά:

Και η... πρωτιά που ονειρεύτηκαν στον βόθρο.

Για έναν παίκτη διαφορά ε; Μιλάμε για κωμική προπαγάνδα... Γελάει ο κόσμος…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κυρώσεις της Ουκρανίας στον Ιβάν Σαββίδη. «Είναι άνθρωπος του Πούτιν» (photo)

Κυρώσεις της Ουκρανίας στον Ιβάν Σαββίδη. «Είναι άνθρωπος του Πούτιν» (photo)

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη λίστα με 2500 φυσικά πρόσωπα, επιχειρηματίες και τραπεζίτες στην πλειοψηφία τους, που η Ουκρανία χαρακτηρίζει ανθρώπους του Πούτιν και τους επιβάλλει αυστηρές κυρίως οικονομικές κυρώσεις.