Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαββατοκύριακο γεμάτο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σαββατοκύριακο γεμάτο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 10:01

Αυτό σημαίνει το να είσαι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός! Και το αποδεικνύει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε… χορταίνει δράση τον κόσμο του! Με επτά (!) ματς εντός έδρας, από το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι το βράδυ της Κυριακή!

Οι φίλοι του Θρύλου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία πραγματική αθλητική πανδαισία ΚΑΙ αυτό το Σαββατοκύριακο, με συνεχόμενα εντός έδρας ματς, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά! Να ζήσουν υπέροχες αθλητικές στιγμές, δίπλα στις ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Από μπάλα και μπάσκετ μέχρι μπάσκετ Γυναικών, πόλο, βόλεϊ έχει το μενού! ΘΡΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ! Πάμε να δούμε αναλυτικά τι παίζει, που, για να έχει ο κόσμος του Θρύλου εικόνα για τα επτά εντός έδρας ματς (!!) και για να οργανωθεί, να επιλέξει τι θα παρακολουθήσει από κοντά!

Φύγαμε!

Η αρχή γίνεται από το μεσημέρι του Σαββάτου! Στις 15:00 η ομάδα πόλο Γυναικών παίζει στο Παπαστράτειο με την ΑΕΚ! Το πρώτο πιάτο είναι και πραγματικά… καυτό!

Συνέχεια δίνεται στις 17:00 ξανά στο Παπαστράτειο, όπου η αρμάδα του Μιλάνοβιτς, η ομάδα πόλο Ανδρών, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό! Από το καλό στο καλύτερο, μέχρι στιγμής!

Στις 18:30 το Σάββατο, ο Θρύλος σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών παίζει εντός έδρας με τις Εσπερίδες και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο ΣΕΦ!

Το βράδυ προβλέπεται εξίσου ενδιαφέρον, αφού στις 21:15, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών παίζει εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλη αγωνία! Ντέρμπι «αιωνίων», άλλωστε…

Το «ντέρμπι αιωνίων» μπορεί ο κόσμος του Θρύλου να το παρακολουθεί, ενώ δίνει το παρών στο Ρέντη, για το ματς της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, με τον Φοίνικα Σύρου! Ματσάρα στις 21:30 του Σαββάτου και κάπως έτσι κλείνει η ημέρα!

Η συνέχεια δίνεται την Κυριακή με μπάλα! Στις 16:00 ο Ολυμπιακός παίζει στον ΝΑΟ με τη Λαμία και φυσικά δεν χρειάζεται να επισημάνουμε που είναι η θέση μας… Η θέση μας είναι στο Καραϊσκάκη, δίπλα στην ομάδα!

Συνέχεια δίνεται σε δύο μέτωπα! Χρονικά προηγείται το μπάσκετ, στο ΣΕΦ με το Λαύριο, για την Basket League και φυσικά ο λαός του Θρύλου κατευθύνεται από το Καραϊσκάκη, εκεί. Αλλά όχι όλοι…

Περίπου την ίδια ώρα της Κυριακής, στις 19:30, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού παίζει για την Ευρώπη με την Σλομπόντα Τούζλα εντός έδρας και φυσικά χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, σε αυτό το ΠΟΛΥ σημαντικό, ευρωπαϊκό της ματς!

Όπως είπαμε: Σαββατοκύριακο ΓΕΜΑΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πάμε να συνοψίσουμε:

Σάββατο

15:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ | Πόλο Γυναικών

17:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός | Πόλο Ανδρών

18:30 Ολυμπιακός-Εσπερίδες | Μπάσκετ Γυναικών

21:15 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός | Βόλεϊ Γυναικών

21:30 Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου | Βόλεϊ Ανδρών

Κυριακή

16:00 Ολυμπιακός-Λαμία | Ποδόσφαιρο

19:15 Ολυμπιακός-Λαύριο | Μπάσκετ

19:30 Ολυμπιακός-Σλομπόντα Τούζλα | Χάντμπολ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πλέον ΟΛΟ το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, στο… πιάτο του! Είναι δεδομένο ότι τα ματς είναι πολλά, 7 εντός έδρας συνολικά και προφανώς είναι αδύνατο να μπορέσουν οι φίλοι του Θρύλου να τα δουν... όλα από κοντά. Αλλά με το πρόγραμμα στα χέρια τους, ξέρουν τι παίζει, που και οργανώνονται. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, άλλωστε, έχει αποδείξει ότι στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ και όχι στα λόγια... Οργανώνεται, κλείνει τις θέσεις του σε Καραϊσκάκη, ΣΕΦ, Ρέντη και όπου αλλού παίζει ο Θρύλος και… χορταίνει αθλητισμό! Χορταίνει νίκη! Χορταίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης