Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διάλυση-πρωταθλητισμός» ένας πορτοκάλι δρόμος εν μέσω της δυσοσμίας του βόθρου!

«Διάλυση-πρωταθλητισμός» ένας πορτοκάλι δρόμος εν μέσω της δυσοσμίας του βόθρου!
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 15:15

Tο σάιτ που δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο να λασπολογεί για τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού, αυτό που δεν τολμάει να δηλώσει πράσινο φοβούμενο ότι δεν θα το διαβάζει κανείς οπαδός που να αγαπάει την ομάδα του αλλά απευθύνεται στο θυμικό των πονεμένων αντιολυμπιακών φανέρωσε για άλλη μια φορά την ασύλληπτη υποκρισία του και το κόμπλεξ του.

Το σύμπλεγμα κατωτερότητας που διακρίνει τα «άρρωστα» μυαλά των πονεμένων παναθηναϊκών ρεπόρτερ, τους έχει οδηγήσει σε ένα αδιέξοδο ξεφτίλας.

Σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, ασχολήθηκαν με την δράση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων (Κολύμβησης, Στίβου, Πινγκ Πονγκ) ούτως ώστε κρατηθούν και τη φετινή σεζόν σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Και ενώ… αποδέχονται ότι δεν συνιστά πρόβλημα να ζητούνται χρήματα από τους φιλάθλους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (θα το έγραφαν και αυτό αλλά δεν θα συμφώνησε ο… συνομιλητής πρόεδρος της ομάδας της καρδιάς με τον Λαλάκη, καθώς και ο ίδιος ποντάρει πολλά στη στήριξη των οπαδών της ομάδας του), χαρακτηρίζουν ντροπή το σκεπτικό της διαχείρισης των «ερυθρόλευκων» τμημάτων.

Κάνουν και υποδείξεις οι… αθεόφοβοι στον Ολυμπιακό! Σιγά μην τους ρωτούσε η πιο επιτυχημένη διοίκηση του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού για το πώς θα κινηθεί. Η διοίκηση που έχει καταφέρει να κάνει μαζικό πρωταθλητισμό με όλα της τα τμήματα. Η οποία έχοντας τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει βάλει τα περισσότερα λεφτά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από ότι οποιοσδήποτε άλλος ιδιοκτήτης ΠΑΕ, σε αντίστοιχες περιπτώσει, για να μπορεί ο Σύλλογος να είναι σταθερά στην κορυφή, σε όλα του τα τμήματα. Πρωταγωνιστής τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη!

Και ποια ήταν η… πρότασή τους; Να κοβόταν λέει το 10% από το μπάτζετ των υπόλοιπων τμημάτων. Μάλλον αυτό θέλανε κάποιοι… αντίπαλοι που κάνουν με το ζόρι σε 2-3 τμήματα πρωταθλητισμό για να μην νιώθουν τόσο μεγάλη πίεση και να έχουν περισσότερες ελπίδες κατάκτησης των τίτλων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτοί που μην αντέχοντας την διαχρονική κυριαρχία του Ολυμπιακού στην χώρα μας και όχι μόνο έφτασαν στο σημείο να καταμετρούν τίτλους Ακαδημιών , τουρνουά μέχρι και λιποτακτών... για να αντιπαραβάλλουν στους αμέτρητους τίτλους του Ολυμπιακού ειδικά την τελευταία 12 ετία. Αυτοί μιλάνε για «ψύχωση» και λάθος δρόμους!

Οι.. υποστηρικτές του... πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινού κλαίγονται επειδή ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει με την οικονομική βοήθεια που παρέχει ο κόσμος του τους καλύτερους Έλληνες και ξένους αθλητές. Προσβάλουν αθλητές που αμείβονται για τον κόπο τους μιλώντας για «αγορασμένα» πρωταθλήματα!

Η ομάδα που έγραψε ιστορία με τα χρέη της προς τόσους αθλητές, αυτή που ήταν συνώνυμο της οικονομικής αφερεγγυότητας. Που έριχνε τα τμήματα της στην Α2 η τα καθιστούσε ανενεργά, φοβούμενη τις μάχες με τον Ολυμπιακό και τα νέα μεγαλύτερα σερί. Η ομάδα που προσβάλλει το αθλητικό ιδεώδες φοβούμενη τις μάχες.

Αυτοί που δεν μπορούν να διαχωρίσουν την ανάπτυξη ακαδημιών, με τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό και έχουν ως στόχο την διάκριση την επιτυχία την αριστεία μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι. Πράγματα που ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού πρεσβεύει απ' τη πρώτη του ανάσα.

Είναι τέτοιος ο φθόνος και η ζήλεια τους που γράφουν ενσυνείδητα ψέματα.

Φάσκουν και αντιφάσκουν στα ίδια τους τα κείμενα αφού λένε ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση για τον πρωταθλητισμό... τον οποίο ΨΕΓΟΥΝ και από την άλλη μιλάνε για ενίσχυση με τον κίνδυνο διάλυσης!

Είναι απίστευτα γελοίο το σάιτ που είναι έτοιμο να κάνει δεκάδες αφιερώματα όταν η κρυφή ομάδα της καρδιάς του κατακτά 2/12 πανελλήνια πρωταθλήματα!

Το σάιτ που πετάει τη σκούφια του όταν ο Παναθηναϊκός παίρνει τίτλο στα e-sports θλίβεται για τα μοναδικά επιτεύγματα του ακαταμάχητου Ολυμπιακού! Μπροστά λάσπη, αλλά στην πραγματικότητα αντιγραφή στα πάντα.

Διάλυση- πρωταθλητισμός ένας πορτοκάλι δρόμος εν μέσω της δυσοσμίας του βόθρου.

Διαβάστε επίσης